Vått, grått og mildt: – Fordelen er at vi slipper å skrape bilrutene

FRAM MED PARAPLYEN: Det ventes mye gråvær og milde temperaturer i ukene fremover. I tillegg må du finne frem paraplyen til helgen.

FRAM MED PARAPLYEN: Det ventes mye gråvær og milde temperaturer i ukene fremover. I tillegg må du finne frem paraplyen til helgen. Foto:

Artikkelen er over 1 år gammel

I dagene framover blir det grått og mildt i hele Østfold.

DEL

Innbyggerne i Rakkestad bør ikke forvente snø de neste ukene. I hvert fall ikke om man skal tro på statsmeteorolog Terje Alsvik Walløe.

– Det blir ikke noe snø og vinter, men heller paraplyvær og grått og mildt. Fordelen med det er jo at vi slipper å skrape bilrutene, sier han til Sarpsborg Arbeiderblad.

Ingen snømenn

Det virker altså å være en god stund til rakstingene kan pynte opp i hagen med snømenn og snølykter. I stedet bør du finne fram gummistøvlene og regnfrakken.

– Lørdag kan vi vente oss regn. Hele dagen blir fuktig, men det blir mest regn ettermiddag og kveld, sier Alsvik Walløe.

Mye gråvær

Også på søndag vil det komme nedbør i form av regn, men dette vil gi seg i løpet av dagen.

– Litt utover dagen kan man nok trygt gå ut uten paraply. Det blir uansett en helg med mye gråvær, sier statsmeteorologen videre.

Han forteller at vi også framover kan vente oss milde dager.

– Vi venter plussgrader døgnet rundt. 8–10 grader på dagtid og 5–7 grader på natten, så det er nok dessverre en stund til snøen kommer, avslutter Alsvik Walløe.

Artikkeltags