Gå til sidens hovedinnhold

Ung mann fra Østfold omkom i MC-ulykke

Artikkelen er over 1 år gammel

De pårørende er varslet om den tragiske ulykken skjærtorsdag.

[Romerikes Blad] Det var rundt klokka 18.40 at politiet fikk melding om trafikkulykken i krysset flykesvei 120/Skøyenveien – mellom Flateby og Kirkebygda i Enebakk.

Smaalenenes Avis melder sent torsdag kveld at den omkomne er fra Sarpsborg.

Luftambulansen var på stedet etter ulykken og politiet opplyste til RB at det ble iverksatt hjerte- og lungeredning på stedet. Klokka 1941 varslet politiet via Twitter at mc-førerens ikke sto til å redde.

«Fører av MC er bekreftet omkommet. FV120 ved Skøyen må påregnes å være stengt for gjennomkjøring i flere timer fremover pga. undersøkelser som skal gjøres av ulykkesgruppa og politiets kriminalteknikere.»

RB har vært på stedet og snakket med Ketil Lund, politiets innsatsleder. Han forteller at det er en ung mann, bosatt i Østfold som omkom i ulykken. De pårørende er ifølge politiet varslet om det tragiske utfallet.

Politiets krimteknikere og ulykkesgruppa til Statens vegvesen har jobbet på ulykkesstedet i kveld. Politiet opplyser til RB at de anslår at veien vil være stengt forbi ulykkesstedet fram til 21.30-tida torsdag kveld.

– Foreløpig har jeg ingen informasjon om hendelsesforløpet. Det jobbes på stedet og om det er vitner til ulykken har jeg foreløpig ikke informasjon om, sier Lorentzen til rb.no.

PÅ STEDET: Ulykkesgruppa til Statens Vegvesen.

PÅ STEDET: Ulykkesgruppa til Statens Vegvesen. Foto: Stian Drake

Saken oppdateres!

TIPS OSSE-post ra@r-a.no Tlf: 91705581

Kommentarer til denne saken