Gå til sidens hovedinnhold

Politiet: - Folk har dælja løs på hverandre

Artikkelen er over 3 år gammel

Det er lange køer på E6 i forbindelse med arbeidene i Nordbytunnelen, og bilistenes tålmodighet blir satt på en hard prøve.

(Fredriksstad Blad)

Klokken 17.45 står køen i sørgående retning nesten tilbake til Korsegården, og politiet får inn mange rapporter om uønskede hendelser, skriver Moss Avis.

Nå ber politiet bilistene rette seg etter skilting og trafikkreglene.

- Det er mye rart som rapporteres inn, blant annet at bilene snur, rygging på E6, kjøring i motsatt vei av påkjøringene, og at noen tar snarveien på innsiden av annen trafikk, sier operasjonsleder Magnar Tinjar til Moss Avis.

Det har også vært tilfelle av slåssing i den forbindelse.

På nevene løs

- Det skjedde i forbindelse med at en kjørte forbi på innsiden på veiskulderen. Det oppsto uenigheter i forbindelse med snikingen, og folk har blitt kroppslige, gått ut av bilene og dæljet løs på hverandre.

Det er vanskelig for politiet å fange opp disse sitasjonene, men Tinjar understreker at dersom de observerer brudd på trafikkreglene vil det straffes med beslaglegging av førerkortet.

Flere kontroller

Politiet kommer sannsynligvis til å foreta kontroller i forbindelse med avkjøringsstedene i dagene som kommer.

- Det er første dagen, og vi vil vurdere om dette må følges opp rent trafikkforsvarlig. Vi må se det an, for vi har ikke kapasitet til å følge med hele køen. Det burde dessuten være helt unødvendig, understreker Tinjar.

Kommentarer til denne saken