(Fredriksstad Blad)

På Twitter er det ikke meldt om noen hendelser i Fredrikstad sentrum i løpet av natten, men operasjonsleder Ronny Årstein forteller at de blant annet måtte rykke ut til en slåsskamp i løpet av natten.

– Klokken 01.34 fikk vil melding om et slagsmål på Los Tacos i Fredrikstad sentrum. En person ringte inn og fortalte at han hadde vært innblandet i et slagsmål, og da politiet kom til stedet fant de to gutter i slutten av tenårene som lå over hverandre. Politiet avviklet slåsskampen, og de to guttene som er fra distriktet er begge anmeldt for ordensforstyrrelse, forteller han.

Tatt med narkotika

I tillegg til de to har en mann i slutten av tenårene blitt anmeldt for bruk og besittelse av narkotika etter at han ble tatt på fersken av politiet i Bryggeriveien.

– Mannen hadde en joint som han kastet fra seg da politiet kom, forteller Årstein.

Mannen er bosatt i Fredrikstad.

Utover dette har det vært stille i byen, og operasjonslederen mistenker at det kan ha noe med været å gjøre.

– Det har vært kjølig i natt, så de som har vært ute har kanskje villet komme seg fort hjem.

Stakk fra ulykke i Halden

I de andre Østfold-byene har det heller ikke vært store hendelser å melde om.

I Halden kjørte en bil i en fjellvegg rundt midnatt. Det skal ha vært to personer i bilen, men en av dem stakk fra stedet etter hendelsen, forteller operasjonsleder Årstein.

– Har det blitt gitt noen forklaring på hvorfor man stakk fra stedet?

– Nei, men det er grunn til å mistenke at det dreier seg om promillekjøring.

Innbrudd i Mysen

I Mysen har det i løpet av natten vært innbrudd i en motorsykkelforhandler. Politiet fikk melding om innbruddet klokken 02.38, og var på steder klokken 02.47. Da hadde gjerningspersonen eller gjerningspersonene forlatt stedet. Den eller de tok seg inn i lokalene ved å benytte en gravemaskin for å knuse døra.

– Fra stedet er det stjålet minst 5–6 crossykler av merke KTM i fargen hvit, svart og oransje. Åstedsundersøkelse er foretatt, skriver politiet på Twitter.

Dersom noen har tips i saken oppfordrer politiet å ta kontakt på telefon 02800.