(Sarpsborg Arbeiderblad)

Det var tidenes yngste finalepar i Stjernekamps historie som møtte til et aller siste oppgjør på H3 Arena på Fornebu lørdag kveld. Det ble en hard og nervepirrende kamp.

Eventyr

Ulrikke (23) fra Skjeberg og Ella Marie (20) fra Tana har blitt stemt fram av seerne i sjanger etter sjanger, uke etter uke og danket ut den ene artisten etter den andre. Det er ingen tvil om at konkurransen har vært et eventyr for 23-åringen fra Skjeberg.

Lørdag kjempet de om den gjeve seieren, som etter en tøff og spektakulær finale, gikk til Ella Marie Hætta Isaksen.

I tillegg til et felles åpningsnummer sammen med alle høstens Stjernekamp-deltakere, fremførte finalistene tre låter hver i løpet av kvelden. Først gjorde de en reprise fra en av høstens sjangre.

Ulrikke sang «Pour Some Sugar On Me» av Def Leppard og sin nye låt «Careless», som for øvrig ble sluppet dagen før finalen.

– Du er rå på scenen

I dommerpanelet denne kvelden satt fjorårets vinner Adam Douglas, i tillegg til Mona B. Riise og Thomas Feldberg.

Paneldommer Mona B. Riise mente Ulrikke var en av de mest allsidige artistene Stjernekamp noensinne har hatt. Og etter den første låta, var hun fortsatt like imponert.

 

– Du er så rå på scenen, du tar scenen, sa Mona B. Riise blant annet.

Fjorårets vinner Adam Douglas, ukas mentor og ekspert var ikke mindre imponert.

– Det er helt fantastisk, du er skikkelig rockedame altså, sa Adam Douglas.

– Det er definitivt en liten rocker i deg. Kjempebra start, sa Thomas Feldberg.

Følelser med egen låt

Men da Ulrikke skulle fremføre sin egenkomponerte låt «Careless», rørte hun både publikum og dommerne.

– Dette viser hvor proff du er Ulrikke. Dette er en popballade, men du har soulkvalitet i stemmen. Veldig fint å høre, sa Riise.

 

– Tusen takk for at vi fikk høre på, bemerket Douglas.

Til slutt framførte Ulrikke finalelåta, som i dette tilfellet var «This One's For You» av David Guetta feat. Zara Larsson.

Tårevått etter siste tone

23-åringen fra Skjeberg har gitt alt av seg selv hele veien, og da hun skulle fremføre sin siste låt for kvelden, braste stemmen i siste ord av låta. Tårene triillet, publikum reiste seg og dommerne hadde bare lovord å komme med.

–  Nydelig hele veien Ulrikke. At du viste følelser på slutten er helt naturlig, dette var kjempebra, sa Thomas Feldberg.

SA kommer tilbake med reaksjoner...