(Nettavisen)

Lerum med V86-fest i Sverige 18. mai - 1,4 millioner innspilt
Tipsene til undertegnede satt EKSTREMT godt til onsdagens JACKPOTOMGANG i det superpopulære V86-spillet. Totalt ble det fullklaff for hele 56 lag på Eksperten. Hovedbankeren etter strykninger var Racing Mange, mens den nest beste bankeren var Raya Maya. Skrellen i finalen, Sourire Frö, ble det servert solid info på, og den var vårt 2-valg.

Totalt ble det 1 399 944 kr innspilt på de 56 andelslagene som gikk inn med 8 rette. Nettavisen omsatte for 140 000 kr til onsdagens V86-omgang på Solvalla/Åby.

Lerum med enorm V75-suksess på Forus 30. april - over 2,6 millioner innspilt
Undertegnede leverte meget solide vurderinger til lørdagens V75-omgang på Forus. Riktignok ble min hovedbanker på Nettavisen Ble Du Gers kun nummer to i V75-6, men SAMTLIGE SYSTEMSPILL, og seks siste info-bonger satt som de skulle på Eksperten.

Totalt ble de altså fullklaff for 19 andelslag og disse spilte inn formidable formidable 2 651 419 kr. Nettavisen omsatte for kr 212 816 til denne V75-omgangen på Eksperten.

Sendingen begynner klokken 18.00 / V86-1 er i gang klokken 19.20

Solvalla byr på en fantastisk V86-omgang i kveld, og det blir ikke spesielt mye bedre enn dette. Den beste bankeren i omgangen kommer ut i V86-4, og det løpet taper normalt ikke 4 Francesco Zet om alt går riktig for seg. ALL IN!

Våre komplette V86-vurderinger er som følger:

V86-1 : 6 Sister Of Mercy – Fyker normalt til tet, og siden vil den lede dette lenge på en lynrask Solvalla-bane. Sister Of Mercy spurtet strålende sist, og kom til mål med krefter igjen da. Blir enormt kuskeplusset med Magnus Djuse i kveld, og den må bare prøves i et løp som dette. 2 Thelma M.M. – Er på vei mot superformen, og kan skrelle med litt flyt. Gikk helt enormt etter tidlig galopp sist, og vi hadde 11,6 s 1300m med krefter igjen. Er normalt travsikker, den har HØY toppfart i kroppen sin, og skal med på en tidlig gardering. 10 Zanzibar Wise AS – Er feltes klart beste hest, men er ikke helt stabil, og kommer ut etter en ganske lang pause. Det kan være slik at den bare skyller rundt dette feltet, men vi vil gjerne se den i et løp etter oppholdet før vi går hardere til på den. Blir derfor kun en outsider for oss.

8 Best In Show AS – Satt i femte innvendig på en elendig bane sist, ble passivt kjørt, men spurtet sterkt, og kom til mål med krefter igjen. Gangen før tapte den ytterst knepent. Har funnet formen, og skal med på gardering.

Vår rangering : A : 6 B : 2-10-8-9-1-4-3 C : 7-5

Klikk på denne lenken for å kjøpe andel på Eksperten til onsdagens V86-omgang fra Sverige. Andelene har en pris fra kr 50 til k r 1 500.

V86-2 : 4 You To Tidy – Ledet i det lengste nest sist, og var OK i nederlaget da. Etter pause sist ble den sittende bom fast, og så bra ut direkte etter oppholdet. Fra tet vil denne lede lenge, og den er spennende i et løp som dette. 5 Kungfu Lady – Avsluttet bra nest sist, og viste da 13,6 s 800m. Nå sist var den syk, og det løpet skal man ikke vektlegge for hardt. Rapportene på den etter pause er fine, man fester på en BIKE for første gang, og den blir garantert laddet med fra start. Kan vinne dette fra tet/rygg leder, og skal med på en tidlig gardering. 11 Velvet Gold – Har sett veldig bra ut to ganger på rappen, og denne er ordentlig god. Begge seirene har kommet fra tet, og det er normalt ikke et pluss at den i kveld må gå bakfra. Får på seg en BIKE i kveld, og det er et pluss. Blir uansett kun en outsider fra en «trist» utgangsposisjon.

7 Starstrucked – Avsluttet bra mot gode hester nest sist, mens det ble galopp med krefter igjen ned mot siste sving sist. Er grunnkapabel, og den kan opplagt vinne dette om det bare klaffer litt underveis. Skal med på gardering.

Vår rangering : A : 4 B : 5-11-7-10-8-12-6-1-3-9-2 C : -

Klikk på denne lenken for å kjøpe andel på Eksperten til onsdagens V86-omgang fra Sverige. Andelene har en pris fra kr 50 til k r 1 500.

V86-3 : 5 Declan – Her er det et veldig skille på hestene, og kun tre hester kan vinne dette. Ideen er under en rivende utvikling, og har sett helt rå ut i år. Sist ble den passivt kjørt, men viste faktisk 09,6 s 900m, og leverte en helt fantastisk avslutning. Kan muligens kjøre seg til tet her, og da tror vi ikke den taper om den leverer på sitt beste. SPILLES! 11 Decathlon – Er lillebroren til superstjernen Calgary Games, og var klink overlegen mot en billig gjeng etter pause sist. Har mye inne, men nå er det mye tøffere i mot enn hva det var sist, og den må virkelig vise seg frem om den skal vinne dette. Sporene gjør at vi kun kan ranke den inn som et 2-valg.

4 Janks Morton – Er et løfte, og den var meget god til seier sist. Vær dog litt OBS på at den kun er 3-år, og hvor hardt vil de egentlig bruke denne når den her møter to knallgode 4-åringer? Vi er litt inne på at man velger ryggen til 5 Declan, Er kanskje mer trippel enn seiersaktuell, men har sett såpass lovende ut at vi ikke helt tør å utelukke den.

Vår rangering : A : 5 B : 11-4 C : 7-6-10-1-3-2-9-8

Klikk på denne lenken for å kjøpe andel på Eksperten til onsdagens V86-omgang fra Sverige. Andelene har en pris fra kr 50 til k r 1 500.

V86-4 : 4 Francesco Zet – Er kongen i årgangen, og står per i dag til rundt 2 i odds på å vinne Derby. Reden er helt lyrisk når han omtaler denne, og det er også noe helt spesielt. Vant finalen på Åby enkelt, den har trent sterkt inn mot denne oppgaven, og det vil overraske oss om det ikke dreier seg om tidlig tet og slutt. BANKER! 2 Mister Invictus – Er det null info på etter pause, og Andreas Løvdal som har tips hos Rikstoto nevner heller ikke denne med ett ord i tipsene sine (Andreas jobber hos Nurmos). Det betyr at den kanskje ikke har trent veldig bra? Dog snakker vi om den som var nest mest spilt bak Francesco Zet i fjorårets Kriterium, den er fjerde rangert på oddsen til årets Derby, og hvorfor velger egentlig Nurmos å årsdebutere sin springer i et såpass tøft løp som dette? Er den vi frykter mest, og ranker den inn som et 2-valg.

1 Dowhatyoudodowell – Er på vei mot formen, og spurtet sterkt i Danmark bak kanonen Seven Nation Army sist. Tar tet, slipper til Francesco Zet, og blir toer?

Vår rangering : A : 4 B : 2-1-7-6-11 C : 3-5-8-10-9

Klikk på denne lenken for å kjøpe andel på Eksperten til onsdagens V86-omgang fra Sverige. Andelene har en pris fra kr 50 til k r 1 500.

V86-5 : 2 Cash Cowboy – Måtte åpne 06,4 f 400m sist, og det satt i beina nedover det lange oppløpet på Tingsryd. Står igjen veldig bra til, og fra tet/rygg leder er den alt annet enn ueffen med luker til slutt. For i kveld kjører vel Adielsson i rygg? Er mer enn god nok, og den skal passes med såpass fine betingelser. 3 Sourire Frö – Var helt fantastisk til seier sist, og gikk rett og slett et strålende løp da. Vi hadde 09,2 s 800m, og da gjorde den altså ALL jobb selv. Er kjapp fra start, og kommer den seg til tet så blir den naturligvis ikke enkel å ha med å gjøre. Motbudet. 1 Zorro Wind – Kommer ut etter en liten pause, og formen er noe usikker. Nå rykker man skoene rundt, den duger på sitt beste, og fra dette sporet er den sikret et bra opplegg. Rankes inn som løpets outsider.

Vår rangering : A : 2 B : 3-1-7-9-8 C : 6-4-5

V86-6 : 11 Viking Brodde – Dukker opp etter et lengre avbrekk, og det er gode rapporter på den direkte. Er feltes klart beste hest, og leverer den på sitt beste, ja, da kan den fort blåse rundt en gjeng som dette. SPILLES! 10 Oxidizer – Har fått to løp i kroppen etter et lengre avbrekk, og det har nok kun gjort godt. Blir normalt kun bedre og bedre i tiden fremover, og den må naturligvis med på en tidlig gardering.

9 Even’s Cool Boy –
Slet med halsen sist, og leverte derfor ikke som ønsket. Er veldig bra når den først har dagen, og i kveld burde det ikke bli halsproblemer i det fine sommerværet. Dette er løpets outsider. Løpet ellers er svært jevnt, det skiller lite, og det kan være et løp hvor det er smart å gardere bredt.

Vår rangering : A : 11 B : 10-9-4-7-6-5-3-2-1 C : 8

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksenV86-7 : 5 Mister Hercules – Blir hardt betrodd, og har også en fin sjanse. Galopperte på en elendig bane sist, men er normalt travsikker, og skikker seg nok i kveld. Er meldt med BIKE i kveld, og det for tredje gang i karrieren. De to gangene den har gått med BIKE har den feilet… Rapportene fra stallen er oppløftende før løpet i kveld, og den skal stå først på ranken. 2 Rome Pays Off – Ser ut til å gå veldig under radaren her, men dette kan vise seg å være et svært spennende objekt. Når den møtte Mister Hercules nest sist så var den et veldig skrik, og ble trykket ned til 3,3 x flesket. Da ble det imidlertid galopp. Det har vært noen enorme rapporter på denne, Wäjersten venter på at det skal løsne for den, og fra drømmesporet er i hvertfall vi litt på vakt. Motbudet.

6 Bepi Bi – Vant Sweden Cup sist, og gjorde det etter å ha vist 10,4 s 800m. Var dog klart bedre i forsøket hvor den så smellbra ut via 08,6 s 800m. Distansen i kveld er intet pluss, men banen vil være lynrask, og fra eventuelt tet blir den alt annet enn enkel å plukke ned. Må med om favoritten garderes, og Bepi Bi blir løpets outsider.

Vår rangering : A : 5 B : 2-6-4 C : 1-7-3-8

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksenV86-8 : 5 Lacille Boko – Svært spennende finale, og her skiller det lite mellom de beste. Ideen blir neppe veldig mye spilt, og den er spillbar. Har fått tre løp i kroppen etter pause, og ble altså testet skoløs for første gang i karrieren sist. Kom da via sporene, og landet etter hvert i dødens. Var helt enorm i nederlaget, og ble kun plukket ned av en smygkjørt Imhatra Am. Til denne starten blir det igjen skoløs på alle fire, og nå ønsker man også å teste den med en BIKE for første gang. Er bra fra start, BIKEN vil gjøre den bedre fra start, og skulle denne komme seg foran så vil den lede lenge. SE OPP! 4 Deborah S.H. – Var enorm i finalen på Åby sist, og gjorde karrierens beste løp da. Det man skal være litt OBS på er at disse hoppene sin neste start trolig blir forsøk til StoChampionatet, og at man ikke ønsker å tømme de i et løp som dette. Det kan bety at Fredrik Persson prøver på å gi sin springer et noe mer snilt opplegg. Er en av de beste hoppene i årgangen, og den må naturligvis med på gardering.

3 Glamorus Rain – Har vi ikke blitt imponert av i år, og den gjorde kun et helt greit løp i finalen på Åby sist. Blir matchet mot StoChampionatet, og Reden melder om en hoppe som ikke er i toppform enda. Blir derfor kun en liten outsider. Best av de alle er kanskje 12 Great Skills, men fra dette sporet ranker vi den ut som et 4-valg.

Vår rangering : A : 5 B : 4-3-12-1-10-7-11 C : 8-6-9-2

Stalltips er et spill der Rikstoto velger hestene og fyller ut kupongen for deg. En oppgradert spillopplevelse gjør det enkelt for alle, uansett forkunnskaper.