(Nettavisen)

Denne artikkelen er tilrettelagt av Kurt Leirvåg. Tips, analyser og
spilleforslag er utarbeidet av Nettavisens galoppeksperter Birger
Christensen og Morten Olsen.

En ny herlig trav- og galoppuke er vel i gang og den byr blant annet på en ny Super Saturday med to ganger V75. Det er E3-finaler med internasjonal V75 på Eskilstuna og lørdag kveld er det Gulljackpot i V75 fra Momarken. Onsdag er det stor jackpot i V86 fra Vaggeryd med 5 184 575 SEK ekstra i åtterpotten og søndag er det jackpot i V64 fra Århus galopp med 332 430 SEK ekstra i sekserpotten. Søndag kveld er det internasjonal V65-omgang på Varig Orkla Arena med jackpot og 462 345 SEK ekstra i sekserpotten.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Onsdagens spillemessige høydepunkt er naturligvis jackpotomgangen i V86 på Vaggeryd, men det er også jackpot i onsdagens V65-omgang på Forus. 180 280 kr venter ekstra i sekserpotten. Før kveldens travomganger, venter det en herlig galopplunsj på Bro Park der det både er V4 og V5 på menyen. V4 er som vanlig først ut med spillestopp kl 12.20. V5-spillet som innledes i V4-4 har spillestopp kl 13.35.

Da Capo for Duca?
Det er stor sport på Bro Park onsdag. En av Skandinavias alle beste hester Duca Di Como skal ut å forsvare seieren fra i fjor i Challenge Stakes som er V4-2. I fjor ble det en enkel seier fra tet, og vi tror på reprise i år. Duca Di Como vant Pramms Memorial enkelt for en drøy måned siden, og selv om underlaget er gress nå tror vi på ny seier. 2 Duca di Como blir vår V4-banker på Bro Park onsdag.

Også V4-1 er holder høy sportslig klasse. Distansen er voksne 2600 meter. Løpet er vidåpent med 5 Sam og 9 Seneschal som våre førstevalg. Men garder godt her.

V4-4/V5-1/DD-2 er et flott hoppeløp. 1 Careless Whisper fikk endelig sin første seier sist etter mange fine innsatser i tøff konkurranse. Når hun først har fått smak av seier, tror vi fort hun legger på til to strake. Vi prøver 1 Careless Whisper som vår banker i DD-spillet.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

I V5-2 kommer dagens V5-banker ut. 6 Mahalia leverte et meget godt løp til andreplass i svenskenes 1000 Guineas bak gode Una Matina. Med noe i nærheten av samme innsats nå, er hun er sikker vinner. V5-veddemålet ellers er veldig åpent, og vi tror på god utbetaling selv om 6 Mahalia vinner.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under.