(Nettavisen)

Lerum med V86-fest i Sverige 18. mai - 1,4 millioner innspilt
Tipsene til undertegnede satt EKSTREMT godt til onsdagens JACKPOTOMGANG i det superpopulære V86-spillet. Totalt ble det fullklaff for hele 56 lag på Eksperten. Hovedbankeren etter strykninger var Racing Mange, mens den nest beste bankeren var Raya Maya. Skrellen i finalen, Sourire Frö, ble det servert solid info på, og den var vårt 2-valg.

Totalt ble det 1 399 944 kr innspilt på de 56 andelslagene som gikk inn med 8 rette. Nettavisen omsatte for 140 000 kr til onsdagens V86-omgang på Solvalla/Åby.

Lerum med enorm V75-suksess på Forus 30. april - over 2,6 millioner innspilt
Undertegnede leverte meget solide vurderinger til lørdagens V75-omgang på Forus. Riktignok ble min hovedbanker på Nettavisen Ble Du Gers kun nummer to i V75-6, men SAMTLIGE SYSTEMSPILL, og seks siste info-bonger satt som de skulle på Eksperten.

Totalt ble de altså fullklaff for 19 andelslag og disse spilte inn formidable formidable 2 651 419 kr. Nettavisen omsatte for kr 212 816 til denne V75-omgangen på Eksperten.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


Gävle byr på en meget fin lunsjomgang mandag, og kvaliteten på løpene er solid. Våre litt større bonger er uten bankere, og vi skal til lukene med følgende snadder:

V4-1 : 4 Mellby Kaluha – Så helt fantastisk ut i debuten nest sist, og la da inn 11,6 s 700m. Kom fulltanket til mål, og vi likte den skarpt. Sist var den ikke på topp, men husk at det dreier seg om en fersk hoppe, og de svinger ofte litt i prestasjonene på denne tiden av året. Er den som nest sist så skal de andre få kjørt seg, og den må med på alt av seriøse bonger.

V4-2 : 2 Broadway Oro – Er betydelig bedre enn det grunnlaget den har på konto, og skulle den fortsette å skikke seg fremover så vil den tjene raske kroner. Kom alene til mål sist, og jogget 15,2/2640ma med krefter igjen. Her kan det bli tet igjen, og feilfritt så blir den ikke enkel å ha med å gjøre. PASSES!

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksenV4-3 : 8 Lulius Boko – Er et løfte, og en hest som kan være noe for Derby senere i år. Var lekker i årsdebuten sist, og jogget 14,6/2140ma med masse krefter igjen. Kan være helt klink i dette lunsjløpet, men sporet trekker ned, og spesielt over en oppjaget sprint. Vi går derfor ikke ALL IN, men klart først på ranken skal den stå.

V4-4 : 11 Zanella – Galopperte sist, men dette er ingen enkel hoppe, og med ny kusk gikk det altså ikke veien. Nå er Kihlström tilbake i «jolla», og det er naturligvis et pluss. Er BEST, og den står klart først på vår rank. 14 Ies Juvel – Skuffet stort på Bjerke sist, og var ikke som best da. Gangen før avsluttet den voldsomt, og passerte mål som fulltanket. Er veldig bra på sitt beste, og den må ikke dømmes bort etter løpet sist. PASSES!

Stalltips er et spill der Rikstoto velger hestene og fyller ut kupongen for deg. En oppgradert spillopplevelse gjør det enkelt for alle, uansett forkunnskaper.