(Nettavisen)

Lerum med V86-fest i Sverige 18. mai - 1,4 millioner innspilt
Tipsene til undertegnede satt EKSTREMT godt til onsdagens JACKPOTOMGANG i det superpopulære V86-spillet. Totalt ble det fullklaff for hele 56 lag på Eksperten. Hovedbankeren etter strykninger var Racing Mange, mens den nest beste bankeren var Raya Maya. Skrellen i finalen, Sourire Frö, ble det servert solid info på, og den var vårt 2-valg.

Totalt ble det 1 399 944 kr innspilt på de 56 andelslagene som gikk inn med 8 rette. Nettavisen omsatte for 140 000 kr til onsdagens V86-omgang på Solvalla/Åby.

Lerum med enorm V75-suksess på Forus 30. april - over 2,6 millioner innspilt
Undertegnede leverte meget solide vurderinger til lørdagens V75-omgang på Forus. Riktignok ble min hovedbanker på Nettavisen Ble Du Gers kun nummer to i V75-6, men SAMTLIGE SYSTEMSPILL, og seks siste info-bonger satt som de skulle på Eksperten.

Totalt ble de altså fullklaff for 19 andelslag og disse spilte inn formidable formidable 2 651 419 kr. Nettavisen omsatte for kr 212 816 til denne V75-omgangen på Eksperten.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


Sendingen begynner klokken 18.00 / V86-1 er i gang klokken 19.20

Vaggeryd byr på en svært spennende JACKPOTOMGANG onsdag, og det er en omgang med et gedigent potensial. Den beste bankeren i omgangen kommer ut i V86-6, og der står vi alene på 3 Cinderella Jet som har imponert stort. I kveld er den solid kuskeplusset med Goop, og taper ikke om den leverer som den skal. BANKER!

Våre komplette tips er som følger:

V86-1 : 9 Conte Prad – Holder vi høyt, og tror på en meget bra sjanse i innledningsløpet. Er ingen sprinter, men ble heller aldri kjørt med sist, og var ikke tom på 11,5. Gangen før var den helt rå etter et tøft opplegg, men ble da disket fra seieren. Er kuskeplusset med Goop i kveld, og nå rykker man dessuten skoene rundt. Rapportene på den er meget sterke, og denne står klart først på vår rank. 12 Jello W. – Var ikke på topp på Bjerke sist, men trener forbedret igjen, og kan det meste på en god dag. Distansen er kun et pluss, og selv fra et dårlig spor må den med på en tidlig gardering.

8 Brady D.E. – Var heroisk til seier sist, og gikk en knallgod tid etter et tøft opplegg da. Sporet nå trekker ned, og motstanden er dessuten tøffere. Rankes derfor ut på outsiderplassen.

Vår rangering : A : 9 B : 12-8-5-7-6-4 C : 1-3-11-10

Klikk på denne lenken for å kjøpe andel på Eksperten til onsdagens V86-omgang fra Sverige. Andelene har en pris fra kr 50 til k r 1 500.

V86-2 : 7 Vincent Cheri – Var faktisk kun et 2-valg når dette tipset ble lagt ut (omsetning ca 2 millioner). Det mener vi er helt feil, for denne er fort helt klink om den bare skikker seg. Har vært overlegen to ganger på rappen, og nest sist jogget den altså 14,5/2140ma med masse krefter igjen… Vant også enkelt sist, og fungerte da fint på denne banen. Ingen er normalt nær denne på ren kapasitet, og havner den bare ikke helt feil på det så må sjansene for seier være store. Soleklart førstevalg.

3 Trustme Southwind – Nesten alt av hester som Stefan Granlund sender til start er lynraske fra start, og denne er intet unntak. Følger bilen fra start, og når den nå får på seg en BIKE for første gang i karrieren så bommer man neppe på tet. Er ikke veldig hard i skallen sin, men skulle det bli feil for vår ide, ja, da blir vi alt annet enn overrasket om denne renner unna fra tet… Formen er nemlig fin. Motbudet. 11 X.Y. Diamant – Er meldt med BIKE for første gang, og man vurderer også å rive alle fire skoene. Dette blir først avgjort litt senere i dag. Var god til seier sist, har fin grunnkapasitet, og får stå som løpets outsider.

Vår rangering : A : 7 B : 3-11-6-4-5-2 C : 10-9-1-8

Klikk på denne lenken for å kjøpe andel på Eksperten til onsdagens V86-omgang fra Sverige. Andelene har en pris fra kr 50 til k r 1 500.

V86-3 : 7 Destiny Effe – Har vært veldig bra, og sist la den altså inn 11,4 s 1000m. Det er meget sterkt av en såpass fersk hoppe som dette. Vinner om den skikker seg, og det er snakk om en motivert favoritt. 3 Olivia Coger – Er under utvikling, og den var solid fra dødens på 2 Organzza sist. Til denne starten blir det skoløs rundt, og det kan løfte den ytterligere. Må med på en tidlig gardering om favoritten garderes. 2 Organzza – Har ikke gjort mange feil, og den utvikler seg fint. Kan nok litt under 15 på distansen, og får stå som en klar outsider fra drømmesporet bak bilen.

Vår rangering : A : 7 B : 3-2-1-8-6 C : 4-5

Klikk på denne lenken for å kjøpe andel på Eksperten til onsdagens V86-omgang fra Sverige. Andelene har en pris fra kr 50 til k r 1 500.

V86-4 : 4 Charlock Wiking – Har kommet strålende tilbake etter skade, og innfridde enkelt som vår banker sist. Gikk da 12,0 fra tet, og leverte en lynrask siste 500m. Får trolig gratis tet i kveld også, og da blir ikke denne enkel å plukke ned om den leverer som den skal. SPILLES! 10 King Of Greenwood – Holdt sikkert unna på Bjerke sist, og var OK. Har trent knallbra inn mot denne oppgaven, og Per Henriksen er veldig opp på sin springer. Kan felle alt med tempo, og det er den vi frykter mest. Motbudet.

6 Boston Trio – Vant enkelt på en god tid sist, og gjorde det på treningsbalansen. Nå blir det skorykk, og det er et pluss. Glem ikke at den slo 9 Izzi’s Newport tidligere i år (24. februar), og da er det naturligvis feil at den blir mye mindre spilt enn den nå. Får stå som løpets klare outsider. Nevnte 9 Izzi’s Newport blir hardt betrodd etter at den ble sittende fast på en 10-tid sist. Står dog sjansebetont til, og vi ranker derfor favoritten litt ut.

Vår rangering : A : 4 B : 10-6-9-5-3-1-2-7 C : 11-12-8

Klikk på denne lenken for å kjøpe andel på Eksperten til onsdagens V86-omgang fra Sverige. Andelene har en pris fra kr 50 til k r 1 500.

V86-5 : 3 Arachis P.R. – Med tanke på at man ønsker å kjøre 5 Warrior’s Tale i rygg så er vi inne på at vår skrell-ide kan sitte tidlig i tet, og skulle det skje så vil den lede dette lenge. Spurtet sterkt sist, og kom til mål med krefter igjen. Distansen tror vi kun er et pluss, og velger altså å varsle. 12 Liberty Boko – Blir hardt betrodd, og den vant enkelt sist. Da fikk den dog gjøre som den ville, og det kunne nesten ikke bli noe annet enn seier. Gangen før måtte den brukes underveis, og da trakk den seg til slutt. Får altså mange tilhengere i totoen, men fra dette sporet ranker vi den ut som vårt 2-valg.

10 Sobel Caviar – Spurtet voldsomt tredje sist, mens den nest sist var under pari. Sist var den god igjen, og det ble enkelt. Stall Untersteiner har funnet toppformen på hestene sine nå, og de må bare tas på alvor fremover. Sobel Caviar er løpets outsider, og den må med på gardering.

Vår rangering : A : 3 B : 12-10-1-4-5-9-11 C : 7-2-6-8

Klikk på denne lenken for å kjøpe andel på Eksperten til onsdagens V86-omgang fra Sverige. Andelene har en pris fra kr 50 til k r 1 500.

V86-6 : 3 Cinderella Jet – Burde hatt tre ganger så mye grunnlag, for denne er ordentlig god. Var helt enorm når den gikk 12,6/2140ma fra dødens sist, og vi blir ikke sjokket om den kan sprinte en 10-tid. Vær OBS på at den alltid varmer dårlig, og den så fakta elendig ut før løpene sist. Så rykkes skoene, og vips så er det som en ny hest. Taper ikke dette om den går som sist, og vi kan ikke gjøre annet enn å tro mye på denne favoritten.

Vår rangering : A : 3 B : 5-9-10 C : 8-6-4-2-1-12-11-7

Klikk på denne lenken for å kjøpe andel på Eksperten til onsdagens V86-omgang fra Sverige. Andelene har en pris fra kr 50 til k r 1 500.

V86-7 : 8 Bellmondo – Er bedre enn raden, og må passes i kveld. Den spurtet klart godkjent tredje sist, men var enda bedre sist hvor den satt bom fast som fulltanket. Er god på stayerløp, og når den har dagen/får ryggløpet sitt så er den aldri helt ueffen. Var ute i et ganske tøft stayerløp 17. august i fjor, og gikk da PIGG i mål etter sene luker bak Even Steven. Har også vunnet et par stayerløp, og trives altså på distansen. Står helt perfekt inne i dette løpet grunnlagsmessig, og vi roper et varsko. 10 Fighter Simoni – Er satt opp for denne oppgaven, rapportene er fine, og man tror på en god sjanse. Er en sterk hest som trives på distansen, og vant et stayerløp fjerde sist. Må med på en tidlig gardering.

5 Arrivederci Face – Løste kjapt ut fra det samme sporet sist, men feilet så når Adrian kjørte til. Løser den slik nå, ja, da kan det bli gratis tet. Skulle det skje så er nok dette løpet over. Må regnes som en stor outsider.

Vår rangering : A : 8 B : 10-5-12-11-9-3 C : 15-14-2-6-13-7-1

Klikk på denne lenken for å kjøpe andel på Eksperten til onsdagens V86-omgang fra Sverige. Andelene har en pris fra kr 50 til k r 1 500.

V86-8 : 10 King Kong – Finalen er småskummel, og her kan det være smart å gardere bredt. Ideen hadde vi banket om den hadde stått i spor 1-4, men fra bakspor blir den kun et førstevalg. King Kong er en meget bra hest i grunnlaget, og sist ble den sittende bom fast som fulltanket. Er satt opp for denne oppgaven, og klaffer det bare litt underveis så duger den i massevis. SE OPP! 1 Inspiration – Er merkelig matchet om den er meldt til Derby på høsten, for hvorfor drar man da denne ut to ganger på sprint? Er ikke noe kjapp ut, og sporet kan bli en felle. Er den beste hesten på ren kapasitet, den spurtet strålende sist, og har flott form. Kan absolutt vinne, om det bare løser seg fra innersporet.

7 Katalonia – Var enorm når den vant på en 11-tid nest sist, mens den gikk bra etter pause sist. Er ekstremt kjapp i uttaket, og skulle den komme seg foran så blir den ikke enkel å plukke ned. Stor outsider, selv om sporet er dårlig.

Vår rangering : A : 10 B : 1-7-9-6-2-4-8-11-5 C : 3-12

Stalltips er et spill der Rikstoto velger hestene og fyller ut kupongen for deg. En oppgradert spillopplevelse gjør det enkelt for alle, uansett forkunnskaper.