(Nettavisen)

Lerum med V86-fest i Sverige 18. mai - 1,4 millioner innspilt
Tipsene til undertegnede satt EKSTREMT godt til onsdagens JACKPOTOMGANG i det superpopulære V86-spillet. Totalt ble det fullklaff for hele 56 lag på Eksperten. Hovedbankeren etter strykninger var Racing Mange, mens den nest beste bankeren var Raya Maya. Skrellen i finalen, Sourire Frö, ble det servert solid info på, og den var vårt 2-valg.

Totalt ble det 1 399 944 kr innspilt på de 56 andelslagene som gikk inn med 8 rette. Nettavisen omsatte for 140 000 kr til onsdagens V86-omgang på Solvalla/Åby.

Lerum med enorm V75-suksess på Forus 30. april - over 2,6 millioner innspilt
Undertegnede leverte meget solide vurderinger til lørdagens V75-omgang på Forus. Riktignok ble min hovedbanker på Nettavisen Ble Du Gers kun nummer to i V75-6, men SAMTLIGE SYSTEMSPILL, og seks siste info-bonger satt som de skulle på Eksperten.

Totalt ble de altså fullklaff for 19 andelslag og disse spilte inn formidable formidable 2 651 419 kr. Nettavisen omsatte for kr 212 816 til denne V75-omgangen på Eksperten.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


Sendingen begynner klokken 18.00 / V65-1 er i gang klokken 18.45

Forus byr på en spennende JACKPOTOMGANG i kveld, og det er en omgang vi liker. Våre litt større bonger er uten bankere, mens på de litt mindre banker vi 8 Kleppe Varden (V65-4). Gå ikke glipp av følgende:

V65-1 : 2 Sunrise O. – Vi prøver oss med en frekkis i innledningsløpet, og velger altså å varsle for Sunrise O. Gikk kun helt greit sist, men satt da langt bak, og i kveld blir det rygg leder. Vil altså få det sydd opp, den kommer dessuten ut skoløs på alle fire for første gang, og vi er veldig inne på at den vil levere i en klart forbedret utgave. Speeder inn til seier om bare lukene kommer? OBS!

V65-2 : 3 Lucky Runaway – Er en fersk hoppe som utvikler seg fint, og som sist kom til mål med krefter igjen etter hinder på veien. I kveld kjører Wiig som han gjorde når det ble seier tredje sist. Er moden for å senke rekorden sin, den kan nok på 16-tallet, og skal passes i et ellers ganske jevnt felt.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksenV65-3 : 3 Lykkje Simen – Dette er et ganske svakt løp, og vi sløser ikke med kryssene. Djøseland kommer ut med en ganske talentfull 4-åring som vant på 32-tallet i vinter, og skal minst kunne 30 på distansen i kveld. Da sier det seg selv at den ikke blir enkel å fange, og vi iler til med tipsnikken.

V65-4 : 8 Kleppe Varden – Har fått tre løp i kroppen etter en lengre pause, og i kveld er vel det duket for årets første seier? Gikk riktignok kun et løp på det jevne sist, og vi håper den skal være tilbake der den var nest sist og tredje sist. Er den det så suser den fort til tet, og siden skal det en god hest til for å plukke den ned. SPILLES!

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksenV65-5 : 8 Nylund – Galopperte fra seg en fin premie i V75’en sist, men var likevel ikke helt på topp. Har vært matchet i klart tøffere omgivelser enn dette på slutten, og går ned en klasse i kveld. Har normalt en fin sjanse om den leverer på sitt beste, og den står klart først på ranken hos oss.

V65-6 : 4 Kringeland Enok – Er bedre enn raden, og ligger i skorpen. Har kommet til mål med krefter igjen to ganger på rappen, og den har vinnerform i kroppen. Har en helt perfekt oppgave foran seg i kveld, og her skal man rett og slett være veldig på vakt. Fikser V65-kronene fra Forus?

Stalltips er et spill der Rikstoto velger hestene og fyller ut kupongen for deg. En oppgradert spillopplevelse gjør det enkelt for alle, uansett forkunnskaper.