(Nettavisen)

Nettavisen har rettighetene til å vise Rikstoto Direktes V75/V86-sendinger, og disse kan du se gratis på Nettavisen uten noen form for registrering.

Vi er vel i gang med en svært innholdsrik trav- og galoppuke. Det første store høydepunktet denne uken skjer onsdag hvor en INTERNASJONAL V75-OMGANG venter på Solvalla. Her skal blant annet storløpet Jubileumspokalen kjøres. Lørdag er det GULLJACKPOT I V75-SPILLET fra Bergen. Uken avrundes med galoppens store festdag på Øvrevoll hvor man blant annet skal ri Norsk Derby og her er det blant annet internasjonal V64. Men allerede i kveld er det altså V75 på Bjerke der en eventuell alenevinner tar med seg tre millioner ekstra. Du ser alle disse fire løpsdagene gratis på Nettavisen.

Tirsdagens sending fra Bjerke starter kl 17.45, og V75-1 er i gang kl 19.00.

Klikk på denne lenken for å kjøpe andel på Eksperten til tirsdagens V75-omgang på Bjerke. Andelene har en pris fra kr 50 til kr 1 000.

Stalltips er et spill der Rikstoto velger hestene og fyller ut kupongen for deg. En oppgradert spillopplevelse gjør det enkelt for alle, uansett forkunnskaper. I spillboksen under kan du kjøpe Stalltips til kommende løp: