(Nettavisen)

Lerum med V86-fest i Sverige 18. mai - 1,4 millioner innspilt
Tipsene til undertegnede satt EKSTREMT godt til onsdagens JACKPOTOMGANG i det superpopulære V86-spillet. Totalt ble det fullklaff for hele 56 lag på Eksperten. Hovedbankeren etter strykninger var Racing Mange, mens den nest beste bankeren var Raya Maya. Skrellen i finalen, Sourire Frö, ble det servert solid info på, og den var vårt 2-valg.

Totalt ble det 1 399 944 kr innspilt på de 56 andelslagene som gikk inn med 8 rette. Nettavisen omsatte for 140 000 kr til onsdagens V86-omgang på Solvalla/Åby.

Lerum med enorm V75-suksess på Forus 30. april - over 2,6 millioner innspilt
Undertegnede leverte meget solide vurderinger til lørdagens V75-omgang på Forus. Riktignok ble min hovedbanker på Nettavisen Ble Du Gers kun nummer to i V75-6, men SAMTLIGE SYSTEMSPILL, og seks siste info-bonger satt som de skulle på Eksperten.

Totalt ble de altså fullklaff for 19 andelslag og disse spilte inn formidable formidable 2 651 419 kr. Nettavisen omsatte for kr 212 816 til denne V75-omgangen på Eksperten.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


Örebro byr på en jevn og spennende V64-omgang i kveld, og det vrimler ikke akkurat av bankerkandidater i denne omgangen. 4 Es Trenc (V64-5) ble vårt valg, og er den som nest sist, ja, da må sjansene være store for tet og slutt. ALL IN!

Gå ikke glipp av følgende:

V64-1 : 2 Illuminati K.W. – Er bedre enn raden, og vi er inne på at dette kan dreie seg om tidlig tet og slutt. Gikk i tet nest sist, og solgte seg da dyrt mot kapable Hankypanky Pinkman. Rapportene fra stallen er fine, og vi liker strekhester i løp som dette. Blir neppe veldig enkel å fange om den leverer på topp, og må passes.

V64-2 : 3 Fenomen A.F. – Var ikke på topp sist, mens den vant enkelt nest sist. Er fikset litt på før denne starten, og Jennifer Persson melder om stor tro på tet og slutt for sin traver. Har en veldig riktig oppgave foran seg, og vi setter den frekt først. Tungt spill blir det på 1 Nordetia. Var god etter galopp i debuten, men innersporet kan bli en felle, for den løste dårlig fra start sist. Storfavoritten blir derfor kun en gardering for oss.

V64-3 : 4 Park View – Var klart bra etter en liten pause sist, og fullførte godkjent bak kanonen Falcon Eye. Gikk da 11,4 s 1000m på en ikke helt optimal bane. Er normalt ytterligere forbedret med det løpet i kroppen, den står ikke tilbake for noen her, og kan overraske om det bare klaffer. OBS!

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksenV64-4 : 2 Valnes Mellow – Kjørte Kristian Lindberg et dårlig løp med sist, og det gjorde at han ble plukket ned helt oppunder mål av 1 Parfait A.F. Har nå fått to løp i kroppen etter pause, er kjapp fra start, og skulle den komme seg foran så blir den alt annet enn enkel å ha med å gjøre på en sprint. PASSES!

V64-5 : 4 Es Trenc – Var helt RÅ nå den vant nest sist, mens den ikke var like god sist. Da hadde den dog sine problemer, og det var en forklaring til den litt svakere innsatsen. Er den som nest sist så taper den dette neppe om den skulle komme seg noenlunde greit til tet, og i en bankerfattig omgang så falt valget på brennkvikke Es Trenc som kveldens beste banker.

V64-6 : 8 Billy Idol – Er en av de raskeste hestene i Sverige fra start, og den har tatt tet fra spor åtte tidligere. Nå er det raske hester innvendig, men Jorma kommer nok uansett å klinke til direkte. Kommer ut etter pause, og man kjører med hestens beste balanse direkte (skoløs bak). Passes selv om sporet er dårlig.

Stalltips er et spill der Rikstoto velger hestene og fyller ut kupongen for deg. En oppgradert spillopplevelse gjør det enkelt for alle, uansett forkunnskaper.