(Nettavisen)

Denne artikkelen er tilrettelagt av Kurt Leirvåg. Tips, analyser og
spilleforslag er utarbeidet av Nettavisens galoppeksperter Birger
Christensen og Morten Olsen.

En søndag fullspekket med store jackpotomganger står foran oss. Sverige feirer Midtsommar denne helgen og den ordinære lørdagsomgangen i V75, flyttes alltid til søndag denne helgen. Det er på Kalmar og her er det jackpot med hele 29 284 832 SEK ekstra i sjuerpotten og det er en premiepott på ca 100 millioner. Søndag kveld er det internasjonal V65 på Jarlsberg med dobbel jackpot og 1 074 884 SEK ekstra i sekserpotten. Før Kalmar innleder sin store travdag, er det også duket for en flott galopplunsj fra Gøteborg galoppbane. I og med at det er ordinær V75-omgang på Kalmar, er det ikke V64-galopp. Men både V4 og V5.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Og det er nettopp Gøteborg det heretter skal handle om i denne artikkelen. Spillestopp i V4 er kl 12.20, mens V5-spillet som innledes i V4-4 har spillestopp kl 13.35.

I V4-1 har vi klart mest tro på 3 Aswan og 5 Icy Lady. Begge trives på Gøteborgs gress, og selv om det er i korteste laget for Aswan tror vi han kan rekke frem på det lange oppløpet på Gøteborg. 5 Icy Lady har fordel av den korte distansen.

V4-2 er et amatørløp, hvor vi har klart mest tro på 7 Lady Daniela. Hun har rukket å vinne to ganger i år allerede, og kan fort legge på til tre seire. Har kommet litt opp i handicap, men vi tror hun har litt mer inne.

V5-2 er en supersprint over korte 650 meter. Løpet er over på et drøyt halvminutt, så her må man følge med. 5 Nom De Plume er en av Skandinavias raskete hester, og vinner fort dette. Siden vi tror vi har en bedre banker i V5 spillet senere, garderer vi opp Nom De Plume denne gang.

V5-3 tror vi bare 3 History Hill vinner. Hadde en lignende oppgave på Øvrevoll for tre uker siden og vant med 18 lengder. Vi synes ikke motstanden er vesentlig hardere nå, så vi iler til med bankerspill på History Hill i V5-spillet.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under.