(Nettavisen)

Denne artikkelen er tilrettelagt av Kurt Leirvåg. Tips, analyser og
spilleforslag er utarbeidet av Nettavisens galoppeksperter Birger
Christensen og Morten Olsen.

En uke fullspekket med store jackpotomganger er vel i gang. Lørdag er det Midtsommertrav på Varig Orkla Arena med Gulljackpot i V75. Søndag er det internasjonal V75 med jackpot på Kalmar og hele 29 284 832 SEK ekstra i sjuerpotten. Søndag kveld er det internasjonal V65 på Jarlsberg med dobbel jackpot og 1 074 884 SEK ekstra i sekserpotten. Stor jackpot er det også i fredagens V65-lunsj i Årjäng med 984 870 SEK ekstra i sekserpotten.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Men før vi kommer til den meget innholdsrike helgen, er det nok å glede seg til også onsdag. Solvalla er vertskap for onsdagens V86-omgang fra Sverige og der venter det hele 16 millioner i premiepotten. På Kongsvinger er det det propagandatrav med V65 og V5 onsdag kveld. Og som vanlig på onsdagene er det galopp til lunsj.

Jägersro galoppbane i Malmö er vertskap for det nordiske lunsjkonseptet denne onsdagen og det er både V4 og V5 på menyen. V4 starter som vanlig kl 12.20, mens V5-spillet som innledes i V4-3 har spillestopp kl 13.06.

Løpene til onsdagens galopplunsj på Jägersro er vidåpne. Selv med ganske tynne felter tror vi på en pen utbetaling.

Sportslig er V4-1 og V4-2 av meget høy kvalitet, mens vi finner våre beste holdepunkter i V4-4.

I V4-4 tror vi på en litt spennende lås på 9 El Chapo og 2 Askungen. 2 Askungen er en lovende treåring med kun to starter bake seg. Vant knepent i debuten, og møtte meget gode hester sist hvor hun ble nr seks. 9 El Chapo var god i sin første start for året med en andreplass, møter ikke noe tøffere konkurranse nå. Var ute mot flere av årgangstoppene i løpet av fjoråret. I mangel av noe bedre prøver vi oss med 9 El Chapo som DD-banker.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

V4-1 er som sagt en meget fint treårsløp, hvor 2 Fast Forward er tilbake på Jägersro og sprint. Det passer nok bedre, så det er mulig han bare vinner.

V4-2 er et løp for de beste sprinterne over korte 1000 meter. Veldig åpent, men 5 Irish Action har levert flotte innsatser på distansen før i år.

Det beste bankerbuder i V5-spillet, kommer i V5-5. Har starter 1 Røde Baronen over distansen 2200 meter, og står han distansen så vinner han dette. Røde Baronen har imponert oss flere ganger denne sesongen og bankerspilles på de to minste V5-forslagene.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under.