(Nettavisen)

Lerum med V86-fest i Sverige 18. mai - 1,4 millioner innspilt
Tipsene til undertegnede satt EKSTREMT godt til onsdagens JACKPOTOMGANG i det superpopulære V86-spillet. Totalt ble det fullklaff for hele 56 lag på Eksperten. Hovedbankeren etter strykninger var Racing Mange, mens den nest beste bankeren var Raya Maya. Skrellen i finalen, Sourire Frö, ble det servert solid info på, og den var vårt 2-valg.

Totalt ble det 1 399 944 kr innspilt på de 56 andelslagene som gikk inn med 8 rette. Nettavisen omsatte for 140 000 kr til onsdagens V86-omgang på Solvalla/Åby.

Lerum med enorm V75-suksess på Forus 30. april - over 2,6 millioner innspilt
Undertegnede leverte meget solide vurderinger til lørdagens V75-omgang på Forus. Riktignok ble min hovedbanker på Nettavisen Ble Du Gers kun nummer to i V75-6, men SAMTLIGE SYSTEMSPILL, og seks siste info-bonger satt som de skulle på Eksperten.

Totalt ble de altså fullklaff for 19 andelslag og disse spilte inn formidable formidable 2 651 419 kr. Nettavisen omsatte for kr 212 816 til denne V75-omgangen på Eksperten.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


Bergsåker står for tirsdagens V4-lunsj, og dette er en omgang vi liker. Våre litt større bonger er uten bankere, og vi skal til lukene med følgende:

V4-1 : 12 In Love D’ecajeul – Er en meget grunnkapabel 4-åring som gjør en svært spennende start i regi Daniel Wäjersten. Den kan være helt klink direkte, og det skal bli virkelig spennende å se den igjen i den nye regien. Må bare prøves direkte. 8 Briljanten (denne har blitt strøket) – Galopperte i årsdebuten, men vi tror bestemt at den ble felt av en elendig bane. Er en meget god 4-åring, og en hest som Robert Bergh tror på utover i 2022. Motbudet.

V4-2 : 2 S.T.C.C. Bror – Ble aldri kjørt med sist, og kom til mål med krefter igjen. Har en aldeles skreddersydd oppgave foran seg i dette lunsjløpet, og klaffer det bare litt underveis så skal sjansene være gode for at den dukker opp på foto. Prøves som en frekkis! Løpet ellers er veldig jevnt/åpent, og en bred gardering kan være smart.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksenV4-3 : 8 Claude P. Hill – Gikk helt OK mot tøff motstand sist, mens den var god til seier nest sist. Er en god hest i dette grunnlaget, den håndterer distansen, og den gjør seg ikke bort om den får ryggløpet sitt. Settes knepent først i et løp hvor det skiller litt på hestene.

V4-4 : 5 Marlon Boko – Er på riktig vei, og den tapte ikke med mye sist. Gikk da en knallgod tid på distansen. Har fått to løp i kroppen etter pause, og blir normalt bare bedre og bedre fremover. Kan ikke få en bedre oppgave enn dette når det gjelder motstand, og må være spillbar nå.

Stalltips er et spill der Rikstoto velger hestene og fyller ut kupongen for deg. En oppgradert spillopplevelse gjør det enkelt for alle, uansett forkunnskaper.