Det var i alt ti lag som stilte på stevnet som ble arrangert av Borge rideklubb. Lagkonkurransen gikk på lørdag, mens ØM individuelt gikk over to dager, lørdag og søndag.

Flinke ekvipasjer

Laget besto av Selma Klipper og Mai Gulla i (LC) , Margit Fjeldbraaten Lyngstad/Pålands Mille Fleur (LB), Hege Ovidia Rud Lunde/Jacobs Dragonnight (LB) og Emma Sofie Elverhøi/Plassens Barock (Lett A).

Laget oppnådde 187,026 prosent etter at alle red til gode prosenter. Vinnerlaget ble Råde og Onsøy rideklubb lag 2 (194,067 %) foran Sarpsborg og Omegn rideklubb (193,815 %) og Borge rideklubb gul (191,580 %). 

Sølv i individuelt

Hege Ovidia Lunde og Jacobs Dragonnight var den eneste av Rakkestad-ekvipasjene som stilte i individuelt mesterskap, der prosenten fra både lørdag og søndag telte. 

Det ble en sølvmedalje i mesterskapet etter at ekvipasjen fikk en 2. plass i åpen klasse med 18 startende i LB lørdag. Med søndagens program ble det totalte resultatet 127,318 prosent. 

Vinner av ØM LB ble Anette Vonheim Larsen med Ikon van de Smishoeve (Råde og Onsøy rideklubb). De fikk en total prosent på 128,071.

Til helgen er de fire Rakkestad-ekvipasjene blant de startende da Rakkestad kjøre- og rideklubb arrangerer stevne med klubbmesterskap på Haugstad. Klubben arrangerer sprangstevne på lørdag og dressurstevne på søndag.