En «bauta» ble hedret

Idrettspris: Magnus Næristorp ble kåret til «Årets Idrettsprofil på Rakkestad stadion tirsdag 14.mai. Han fikk prisen, en sjekk på 3.000 kroner og et diplom, fra idrettsrådets formann Hans-Kristian Bergsta og Dagfinn Aaserud fra Gjensidige.

Idrettspris: Magnus Næristorp ble kåret til «Årets Idrettsprofil på Rakkestad stadion tirsdag 14.mai. Han fikk prisen, en sjekk på 3.000 kroner og et diplom, fra idrettsrådets formann Hans-Kristian Bergsta og Dagfinn Aaserud fra Gjensidige. Foto:

Av

Magnus Næristorp fikk tirsdag prisen for «Årets Idrettsprofil 2018».

DEL

Årets idrettsprofil 2018Forsvarskjempen til 4.-divisjonslaget Rakkestad i fotball, fikk prisen fordi han er et svært godt forbilde.

For tiden er Magnus kaptein på RIFs lag, i Mats Grønnerns fravær. Men det er ikke kapteinsbindet som har gjort at Magnus ble tildelt den store æren av å bli Rakkestads store idrettsprofil.

– Rakkestad Idrettsråd kårer hvert år en idrettsprofil i kommunen, forteller rådets leder Hans-Kristian Bergsta.

Det er idretten selv som kommer med innspill. Kriteriene er kort fortalt at man skal ha utmerket seg med prestasjoner og være et godt forbilde.

LES OGSÅ: RIFs forsvarsbauta Magnus Næristorp (23) utfordres i duellspillet både på jobb og i kamp (+)

I begrunnelsen heter det at «Magnus er en bauta i forsvaret på RIFs sitt A-lag, tross relativt ung alder. Han er også med på å aktivere og spre glede med «Fotball-SFO». Som en solid og dyktig fotballspiller, kombinert med å være et godt forbilde for barn og ungdom både i og utenfor idrettsmiljøet i bygda, er prisen vel fortjent».

Prisen ble delt ut av idrettsrådets formann Hans-Kristian Bergsta og Dagfinn Aaserud fra Gjensidige.

LES OGSÅ: Thomas sikret RIFs første trepoenger (+)

Artikkeltags