Har du noen tanker og ideer om hvem som fortjener å smykke seg med tittelen «Årets idrettsprofil 2017» eller «Årets ildsjel 2017»? Da ønsker Rakkestad Idrettsråd å høre fra deg innen 26. mars i år.

– Vi er avhengig å få inn forslag, og erfaringen tilsier at rakstingene er flinke til å melde ifra om kandidater, sier leder i Rakkestad Idrettsråd, Bjørn Johansen.

Flere kriterier

Det er flere kriterier for å bli kåret til disse hedersprisene. Blant annet må kandidatene være medlem i et lag, som er tilsluttet Rakkestad Idrettsråd.

– For å bli årets ildsjel må personene ha utmerket seg med innsats gjennom flere år, være positiv og stille opp utover det vanlige. Årets idrettsprofil kan være både en person, en gruppe eller et lag. Dette er noen som har utmerket seg med gode prestasjoner i det året prisen gjelder og som er et godt forbilde for andre, forteller Johansen, som legger til:

– Utdeling av disse prisene har blitt en kjær tradisjon for idrettsrådet. Det er veldig hyggelig og vi gleder oss til å se hvilke forslag vi får inn i år, sier han.

Forslag på kandidater sendes til post@rakkestadhallene.no innen 26. mars.