Maria Louise Kingsrød er for tiden i Spania, der hun deltar ved pågående Sunshine Tour i Vejer de la Frontera i Cádiz, Andalucia, melder Hestesport.no. I et startfelt på i alt 54 ekvipasjer demonstrerte den velridende ungjenta fra fra Degernes, som fyller 16 år i april, at hun med all tydelighet er å regne med, også i internasjonale seniorklasser. Til daglig rir hun for Sarpsborg og Omegn rideklubb.

Seier for Kingsrød

Gårsdagens innsats i  CSI2* Medium Tour i en 1,40 m-klasse endte nemlig med en fantastisk seier med Urioso De Laume. Bak seg på listene hadde unge Maria Louise Kingsrød flere sterke navn, og kunne derfor knapt fått en bedre avslutning på første uke av årets spaniaopphold. De to norske rytterne Therese Søhol Henriksen og Petra Cyvin Storaas er også på plass ved Dehesa Montenmedio.

50 ulike nasjoner

Sunshine Tour arrangeres for 24. gang, og er fortsatt rangert som det største utendørs hestesportsarrangementet i Europa i vinterhalvåret. Med 450 ryttere fra i alt 50 ulike nasjoner er denne gangen tilmeldingen rekordstor, opplyser arrangøren.