Knøtter i kamp

I FARTA: Karol Tkacz i full fart mot motstanderens mål.

I FARTA: Karol Tkacz i full fart mot motstanderens mål.

Spente små fotballspillere spilte sin aller første fotballturnering denne søndagen.

DEL

Anledningen var Knøtteturneringen i Sarpsborghallen og laget var RIF 2012. Med spillere fra fire til nylig fylte seks år, var spenningen og gleden stor da fotballdommeren blåste i fløyta og den aller første, skikkelige fotballkampen var i gang. Det kan trener Karl Magnus Andersen skrive under på.

– Barna storkoste seg og jeg vil tro at dette er noe som vil bli husket i lang tid fremover. Kronen på verket var premieutdelingen da alle fikk utdelt hver sin flaske og pokal, sier Andersen.

70 lag, 122 kamper og et uvisst antall pølser var noen av ingrediensene for Knøtteturneringen i Sarpsborghallen. En turnering arrangert av Barnehagenett i samarbeid med Sarpsborg FK, som ble holdt for 32. gang denne helgen. Ikledd blått og hvitt med RIF-logoen på brystet, var fjorten spillere fra RIF 2012 på plass for å representere klubben. De delte seg inn i to lag, RIF hvit og RIF blå, som spilte fire kamper på ti minutter hver seg. På andre siden av banen sto motstandere som Kvik Halden, Sarpsborg og Berg.

– Banestørrelsen var 10x15 og lagene stilte med tremannslag. Det var i alt en godt gjennomført turnering fra arrangørens side, og en fin debut for våre håpefulle. Lagene ble heiet fram fra sidelinjen av foreldre, søsken, tanter, onkler og besteforeldre, sier Andersen, som understreker at det nok ikke blir lenge til RIFs yngste fotballspillere får oppleve en ny cup.

Artikkeltags