Norsk Tipping lanserer i disse dager spillet «vekking fra Hamar». Fra 3. til 7 februar kan du stikke av med 100.000 kroner dersom du har meldt deg på vekking.

Kan vinne fra 1000 til 100.000

Hver dag gjennom ukedagene har én heldig påmeldt sjansen til å vinne 100.000 kroner, som er hovedpremien hver dag gjennom hele uka. I tillegg premieres opp til to vinnere med 10.000 kroner, mens i alt syv vinnere kan stikke av med 1000 kroner. Konkurransen fungerer slik at du må melde inn et klokkeslett du ønsker å bli ringt opp på.

Det er likevel greit å merke seg at alle som har meldt seg på blir automatisk oppringt, mens de heldige vinnerne får en manuell telefon fra Hamar som opplyser om premien.

(Artikkelen fortsetter under bildet)


Må svare innen ett minutt

Konkurransen kan sies å ikke bare være flaks, for deltakerne må være våkne når telefonen ringer. For det er kun spillerne som husker å svare på anropet som kan vinne penger. Du har også kun anledning til å melde inn ett enkelt klokkeslett. Dermed tar ikke konkurransen hensyn til om du har anledning til å stå opp senere på torsdag enn på mandag.

– Dersom man ikke tar telefonen innen ett minutt, går sjansen videre til den neste som er trukket ut, opplyser Norsk Tipping på egne hjemmesider.

Norsk Tipping presiserer også i reglene at premier over et visst beløp er skattepliktige. Du må også være over 18 for å delta. Les mer om konkurransen hos Norsk Tipping.