(Fredriksstad Blad)

Sigrid Tolsby, som for øvrig er dattera til ordfører Håkon Tolsby, jobber som tannlege og er aspirerende bonde. Hun har som mål å ta over familiegården i Aremark, men ønsker først å finne en mann hun kan gjøre det sammen med.

Bildeserie

Bildereportasje: Disse var på Cory Henry konsert

– Ønsker en kul fyr

Til TV2 sier Tolsby at hun ser etter en karismatisk og selvgående type med god humor og selvironi, men det viktigste er at han er empatisk.

– Jeg er med på «Jakten på kjærligheten» fordi jeg ønsker å finne en kul fyr som vil være med på gårdseventyret. Jeg ser etter en omsorgsfull mann som tør å ta i et tak og som gjerne har litt humor, sier hun til TV2.

Les også

Anmeldelse av NRKs påskekrim: Sex og svensk uhygge

20 sesonger

Gjennom 19 sesonger av «Jakten på kjærligheten» har 28 par funnet kjærligheten, og 15 barn har kommet til verden. I sesong 20 er det fire nye bønder som er klare for realityshowet. Episodene kommer til høsten.

Det er Jan Thomas som har fått jobben som programleder. Han har også en Halden-link da han selv skulle finne kjærligheten på TV i programmet «Jan Thomas søker drømmeprinsen» og de to haldenserne Tormod Bakke Johnsen og Harlem Alexander var deltakere.

Jan Thomas fant kjærligheten med sistnevnte.

Tormod Bakke Johnsen var deltaker i «Jakten på kjærligheten» i fjor. Han fant ikke kjærligheten på TV, men med svenske Tom Noreståhl.