(Smaalenenes Avis) – Det har vært mange interesserte i eiendommen. Lokale har vært her og sett. Det har også askiminger, Oslo-folk og noen fra Horten, faktisk. Men vi har ikke funnet rett kjøper ennå, sier eiendomsmegler Pål Engum Jørgensen hos Foss og Co Indre Østfold.

Ikke mange millioner

Man skulle kanskje tro at småbruket på 10 mål langs Kallakveien i Marker skulle vært rimelig lettsolgt når prisen er satt til 1,4 millioner kroner. Eiendommen har ligget på markedet siden juni og er fortsatt ikke solgt.

– Stedet skiller seg ut og byr på fantastiske muligheter, men det er mye som må gjøres her før man i det hele tatt kan flytte inn. Gulvet er revet opp, så man trør rett på jorden. I tillegg er det ikke trapp opp til andre etasje. Dette har nok gjort noen potensielle kjøpere usikre, innrømmer megleren.

Gjort noe

Han fortsetter med å si at en eventuell oppussing av huset fra 1870 vil være en stor jobb. Det vil også koste endel. Men dagens eier har gjort mye i forkant av at eiendommen ble lagt ut for salg.

– Det er blant annet laget et nytt borehull til vann og fjernet stubbloftgulvet. Det er mange muligheter her, fastslår Engum Jørgensen.

– Hva må til for å få solgt eiendommen?

– Vi må finne rett kjøper, som kan og vil gjøre noe med eiendommen.

– Har mange unge kjøpere tatt kontakt?

– Det har vært noen, men det har også være en 65-åring. Hele spekteret, altså, svarer Engum Jørgensen.

Planen er å la eiendommen ligge ute til salgs i høst. Skjer det ikke noe kan den bli tatt av markedet.