Over 1.000 sarpinger til Malmö

MANGE: Det blir over 1.000 Sarpsborg 08-supportere på tribunen i torsdagens bortekamp mot Malmö FF.

MANGE: Det blir over 1.000 Sarpsborg 08-supportere på tribunen i torsdagens bortekamp mot Malmö FF. Foto:

Sarpsborg 08 har solgt over 1.000 billetter til bortekampen mot Malmö FF i Europa League torsdag.

DEL

Det betyr at det blir veldig mange sarpinger på tribunen på flotte Swedbank stadion under torsdagens oppgjør.

– Vi har solgt 1.050 billetter til kampen mot Malmö FF. Vi har fortsatt noen billetter igjen, men da må folk være kjappe med å sikre seg billett, sier Alexander Klaussen, som er salgssjef for privatmarkedet i Sarpsborg 08.

Ti busser

Fossefallet har merket at det er en enorm interesse for kampen, og supporterklubben sender hele ti busser til Malmö. Det er avreise torsdag morgen, mens det er hjemreise etter kampen.

– Det er veldig moro at det er så mange sarpinger som tar turen til Malmö. Det er hele ti busser og mange som kjører selv. Det var dette vi drømte om da vi fikk vite at vi skulle møte et at Skandinavias beste lag i Europa League, sier Klaussen.

Den første kampen mellom Sarpsborg 08 og Malmö FF endte uavgjort 1–1. Returoppgjøret i Sør-Sverige er veldig viktig for begge lagene. Både S08 og MFF står bokført med fire poeng etter fire kamper i Europa League, og stemningen på torsdagens kamp kommer til å bli magisk.

Fantastisk ramme

– Dette kommer til å bli veldig gøy. Vi møter en klubb som har supportere som er kjent for å være fantastiske i kamper på Europa-kvelder. Det blir en fantastisk ramme rundt matchen, sier Klaussen.

S08 spilte som kjent uavgjort 0–0 mot Vålerenga søndag, mens Malmö FF vant hele 3–0 på bortebane mot IFK Göteborg i sin generalprøve til dette oppgjøret i Europa League.

Artikkeltags