Gå til sidens hovedinnhold

Lastebilstans på E6 skapte lange køer i Sarpsborg

Artikkelen er over 3 år gammel

Det ble store trafikale utfordringer flere steder i Sarpsborg etter at en bil og et vogntog fikk stans på E6 i sørgående løp over Sandesundsbrua. Trafikken flyter fortsatt sakte gjennom Sarpsborg. Nå flyter trafikken som normalt igjen.

(Sarpsborg Arbeiderblad)

SISTE: Trafikken går som normalt igjen på E6.

Lastebilen stod i sørgående løp. Hele venstre felt var sperret i en periode.

Køen stod helt fra Sandesund og gjennom hele Kirkegata. Bilister som kommer kjørende fra Oscar Pedersens vei og opp mot Grankrysset, ender i en lang kø.

Ifølge loggen ble bilen berget 11.40, så hvorfor det fortsatt er kø på E6 er ikke godt å si. Vi har ikke registrert andre hendelser i området, opplyste operasjonsleder i Øst politidistrikt Kari Monsen til Sarpsborg Arbeiderblad klokka 13.21 mandag ettermiddag.

I tillegg var det lange køer ut av Sarpsborg sentrum, som følge av vedlikeholdsarbeidet på Sarpsbrua. Bilstansen på Sandesundsbrua har sørget for at flere velger å ta av E6 ved Lekevoll-krysset på Grålum for å kjøre via sentrum. Det er også kødannelse langs fylkesvei 118 ved Tune kirke.

Flere bilister valgte også andre alternativer for å komme seg ut av sentrum. Noen velger nemlig å bryte loven ved å kjøre mot Sarpsbrua ut av Pellygata og inn i St. Marie gate like ved Borregaardsbakken. Den retten er det kun taxi- og bussjåfører som har.

Vi følger saken ...

Kommentarer til denne saken