Rakk-cupen ble arrangert for sjette gang, og Susanne Yven tok den gjeveste premien for tredje året på rad etter et aktivt stevneår med hesten Caruso i fjor. Cupen er sponset av Paul Messa, og de påmeldte ekvipasjeen i Rakkestad kjøre- og rideklubb får poeng på grunnlag av hvor mange stevner de deltar på og for resultatene ekvipasjene oppnår.

Sterke resultater

Sprangrytteren fra Støten gård i Os fikk totalt 102 poeng for start i 24 tellende stevner. Førstepremien er på 3.000 kroner. Ekvipasjen har mange sterke resultater, blant annet en 1. plass i 1.20 meters-klassen med 62 startende på Lier Horse Show, før Yven og Caruso neste dag tok en 2. plass i klassen med 58 startende.

2. plass i cupen er på 1.500 kroner. Den gikk til dressurekvipasjen Hege Ovidia Lunde og Jacobs Dragonnight, som var bokført med 11 stevner og 77 poeng. Margit Fjeldbraaten Lyngstad og Pålands Mille Fleur fikk 3. plass og 1.000 kroner. De har startet mest dressur, men også noen sprangstevner og fikk 61 poeng for det.

Lyngstad er ny leder

Cup-premiene ble overrakt på klubbens årsmøte på Bye Kroa torsdag. Det ble valgt flere nye inn i styret etter at leder Hanne Fosser, nestleder Eva Rieber Bakke og styremedlem Maylinn Dramstad valgte å takke for seg etter mangeårig innsats i klubbens styre. Nytt styre er følgende:

Leder: Heidi Fjeldbraaten Lyngstad

Nestleder: Merete Furuheim

Øvrige styremedlemmer: Anja Salamonsen, Ole Fladstad, Wenche Dramstad, Camilla Thornquist og Kristin Fladstad Heier.