Gå til sidens hovedinnhold

Skolekorpset spiller opp til kjendiskonsert

Artikkelen er over 4 år gammel

Rakkestad skolekorps har konsert i Ski Rådhusteater med Angelina Jordan som vokalist.

Datoen er søndag 5. november og stedet er Ski. Anledningen er Nordby skolekorps sin tradisjonsrike «Kjendiskonsert». Hvert år inviterer Nordby skolekorps fire lokale korps til å spille opp til høstkonsert med kjente artister på scenen.

– Det var veldig morsomt å bli invitert og få muligheten til å spille med så mange andre musikanter. Det hadde også vært veldig koselig å se noen kjente fjes fra Rakkestad i salen denne dagen, oppfordrer leder for Rakkestad skolekorps, Pia Bråthen.

Sangtalentet

Angelina Jordan vant Norske talenter i 2014 og har siden hatt en imponerende sangkarriere. Hun har holdt konsert med Norah Jones, samarbeider med Kiss-manager DOC McGhee, og i fjor høst ble hun invitert til Donald Trumps valgkamp. Dette takket hun pent nei til. «Kjendiskonsert» i Ski Rådhusteater derimot takket hun gledelig ja til, og den første søndagen i november står hun på scenen med fire skolekorps i ryggen.

Les også: Imponerte på generalprøve

– Det blir både et hovedkorps og et juniorkorps, hvor korpsene slår seg sammen. Det blir en lærerik og fin opplevelse for oss å se hvordan det er å spille i et storkorps, en god erfaring for musikantene som også er drivkraften til arrangørene i Nordby skolekorps, sier Bråthen.

Jordan vil også ha sin egen avdeling hvor hun sammen med sin pianist fremfører sin favorittmusikk.

(saken fortsetter under bildet)

 

Tradisjon

I tillegg til Nordby og Rakkestad skolekorps, er også Ås og Drøbak skolekorps invitert. De unge musikantene er allerede godt i gang med øvingen og på repertoaret står det blant annet klassisk jazz. Nordby skolekorps har også en egen drilltropp som skal opptre sammen med korpsene og vokalisten.

– Billettsalget er godt i gang og det har allerede blitt solgt mye, men det er fortsatt muligheter til å sikre seg billetter, opplyser Bråthen.

Tidligere år har Nordby skolekorps blant annet invitert Maria Haukaas Mittet og Knut Anders Sørum.

Les også: Vil ha nye aspiranter

Kommentarer til denne saken