Datoen er søndag 5. november og stedet er Ski. Anledningen er Nordby skolekorps sin tradisjonsrike «Kjendiskonsert». Hvert år inviterer Nordby skolekorps fire lokale korps til å spille opp til høstkonsert med kjente artister på scenen.

– Det var veldig morsomt å bli invitert og få muligheten til å spille med så mange andre musikanter. Det hadde også vært veldig koselig å se noen kjente fjes fra Rakkestad i salen denne dagen, oppfordrer leder for Rakkestad skolekorps, Pia Bråthen.

Sangtalentet

Angelina Jordan vant Norske talenter i 2014 og har siden hatt en imponerende sangkarriere. Hun har holdt konsert med Norah Jones, samarbeider med Kiss-manager DOC McGhee, og i fjor høst ble hun invitert til Donald Trumps valgkamp. Dette takket hun pent nei til. «Kjendiskonsert» i Ski Rådhusteater derimot takket hun gledelig ja til, og den første søndagen i november står hun på scenen med fire skolekorps i ryggen.

Les også: Imponerte på generalprøve

– Det blir både et hovedkorps og et juniorkorps, hvor korpsene slår seg sammen. Det blir en lærerik og fin opplevelse for oss å se hvordan det er å spille i et storkorps, en god erfaring for musikantene som også er drivkraften til arrangørene i Nordby skolekorps, sier Bråthen.

Jordan vil også ha sin egen avdeling hvor hun sammen med sin pianist fremfører sin favorittmusikk.

(saken fortsetter under bildet)

 

Tradisjon

I tillegg til Nordby og Rakkestad skolekorps, er også Ås og Drøbak skolekorps invitert. De unge musikantene er allerede godt i gang med øvingen og på repertoaret står det blant annet klassisk jazz. Nordby skolekorps har også en egen drilltropp som skal opptre sammen med korpsene og vokalisten.

– Billettsalget er godt i gang og det har allerede blitt solgt mye, men det er fortsatt muligheter til å sikre seg billetter, opplyser Bråthen.

Tidligere år har Nordby skolekorps blant annet invitert Maria Haukaas Mittet og Knut Anders Sørum.

Les også: Vil ha nye aspiranter