Rakkestad kommune søker helsepersonell

SØKER HELSEPERSONELL: Ordfører Karoline Fjeldstad og seksjonsleder kommunikasjon og kultur Kåre Kristiansen ber rakstinger med helsefaglig bakgrunn/erfaring om å melde seg til Rakkestad kommune.

SØKER HELSEPERSONELL: Ordfører Karoline Fjeldstad og seksjonsleder kommunikasjon og kultur Kåre Kristiansen ber rakstinger med helsefaglig bakgrunn/erfaring om å melde seg til Rakkestad kommune. Foto:

Rakkestad kommune ønsker å komme i kontakt med innbyggere med helsefaglig erfaring som kan bidra inn i helsetjenestene i kommunen i tiden som kommer.

DEL

Har du helsefaglig bakgrunn/erfaring og kan bidra? Da bør du melde deg til Rakkestad kommune her.

Kommunen skriver på sine hjemmesider at de ønsker navnet ditt, kontaktinformasjon og hva slags helsefaglig utdanning eller erfaring du har. Et mottak tar imot henvendelsene og alle som melder seg blir kontaktet.

– Hvorfor gjør Rakkestad kommune denne henvendelsen?

– Vi har behov for å rekruttere frivillige med relevant kompetanse innen helse og omsorg. Vi ønsker å rekruttere deg som kan bistå kommunen med å støtte opp om kritiske funksjoner i kommunens tjenesteleveranse, i tilfelle koronasituasjonen skulle tilspisse seg ytterligere. Vi ønsker å gjøre dette for å sikre oss og planlegge tilgang til arbeidskraft for en krise, sier ordfører Karoline Fjeldstad.

– Vi vet ikke når du blir bedt om å stille til tjenesten, men det kan skje på veldig kort varsel, fortsetter ordføreren

.Arbeidet er lønnet etter gjeldene regleverk. Rakkestad kommune ber derfor deg med relevant kompetanse innen helse og omsorg til å melde deg uavhengig av nåværende jobbstatus, forutsatt at du selv ikke er i risikogruppe for korona (Covid-19).

Artikkeltags