Gå til sidens hovedinnhold

Rakkestad knuste Idd

Artikkelen er over 1 år gammel

(Idd-Rakkestad 0-2) Fotball handler om å score mål. Det klarte ikke Idd mot Rakkestad. I kampen der bare seier var godt nok. Nå virker et nedrykk til 5. divisjon nesten uunngåelig for Idd-laget.

- Dette var nok dødsstøtet, ja. For nå skal det utrolig mye til for at vi skal berge plassen, beklaget Bjørn-Henrik Ekeli, etter 0-2 mot Rakkestad til Halden Arbeiderblad.

- Rakkestad ville dessverre mye mer enn oss i dag og ofret seg helt vilt i flere situasjoner, der de hindret oss fra å score, mente Ekeli.

Som var snar til å ta på seg litt av skylda for at Idd ble poengløse i den superviktige kampen for å unngå nedrykk.

- Vi skal ikke skylde på at vi ikke hadde målsjanser nok, og selv burde jeg i alle fall ha puttet et par ganger, innrømmet Bjørn-Henrik, som har spilt store deler av sesongen med skadeproblemer.

Idd hadde ballen mest, men stanget imot i de avgjørende situasjonene. Litt for tamme i nærkampene, og for mye upresise tversoverpasninger, som ga Rakkestad muligheter til å slå kontra.

- Vi er helt på høyde, om ikke bedre i banespillet, men klarer før søren ikke å utnytte sjansene vi skaper, mente Idd-trener Roar Hagen.

- Rakkestad hadde vel tre sjanser og scoret på to av dem. Det første etter en dødball der plutselig tre røde fikk stå helt umarkert. Det er klart at sånt straffer seg, sa en svært skuffet Roar Hagen.

Etter å ha sett et Idd-lag som spurtet best, men der flere av Idd-spillerne på rad og rekke skjøt og bommet på de utroligste muligheter.

Og til slutt kunne Rakkestad juble, for det som kan være ny kontrakt i 4. divisjon, mens Idd mest sannsynlig må ta den tunge veien en divisjon ned.

Kampfakta

4. divisjon:

Risum kunstgress:

Idd SK-Rakkestad 0-2 (0-0)

0-1 Marius Grønnern (64)

0-2 Mats Grønnern (89)

Gult kort: Pål-Espen Staal, Bjørn-Henrik Ekeli, Adrian Overvik, Idd. Theodor Kartnes, Rakkestad

Dommer: Resa Hauge

Tilskuere: 40

Kommentarer til denne saken