Det er Rakkestad Janitsjar som har hyret inn imitatoren, sangeren og komikeren, som gjennom det siste halvannet tiåret har vært en av Norges mest folkekjære artister. Gustav Nilsen er nok først og fremst kjent som imitator og komiker, men han er også en særdeles habil sanger. På nyttårskonsert sammen med Rakkestad Janitsjar vil han være sentralt med hele konserten i gjennom, både som imitator, sangsolist og konferansier.

Korpset har selvsagt den andre sentrale rollen, og i løpet av ca halvannen times konsert vil det presenteres alt fra jazz til ragtime, swing til klassisk, dansetakter til romerske soldaters taktfast marsjerende sandaler – sangsolist og instrumentale solister. Med andre ord fengende, kjent og kjært på alle måter.

Vi håper naturligvis at rakstingene vet å benytte seg av denne godbiten – dette blir garantert morsomt, svært hyggelig og hørverdig.

Billetter er i disse dager lagt ut, og kan kjøpes på Cirkle K, via korpsets medlemmer eller korpsets e-postadresse. Kanskje årets opplevelses-julegave?

Vi har lagt konserten til et tidspunkt så folk rekker hjem i god tid til TV-kvelden eller vennemiddagen. Og det må vel være en perfekt lørdag: først å mottas i døra med et glass «champagne» (for alle – naturligvis alkoholfri…), så en avslappet stund til å forelske seg i Gustav Nilsen (for det vil de fleste gjøre) og så flyte resten av lørdagskvelden på denne gode følelsen

Ekstra god stemning vil det bli med full sal – det er håpet vårt!