Gå til sidens hovedinnhold

Slik blir vår nye digitale tredagersavis

Artikkelen er over 3 år gammel

Vårt nye produkt heter RA3. Det får du digitalt tre dager i uka.

Les vår første RA3

Hver mandag, onsdag og fredag kan du klikke deg inn på www.r-a.no og lese RA3. Avisen legges ut til klokka 16.00. Den nye avisen er et ledd i nysatsingen vår. Den kommer ut i tillegg til nettavis sju dager i uka og en fyldig papiravis på torsdag. RA3 kommer til å inneholde en helt fersk sak. I tillegg vil utgaven være fylt av nyheter, sport, reportasjer og kultur, omtrent som du kjenner innholdet i dagens papiravis.

Det blir mindre papir – mer lokalavis 

Strengt tatt får Rakkestad Avis fire utgivelser i framtiden: Tre digitale mandag, onsdag og fredag og en papiravis torsdag.

Tilrettelagt for mobil

Formatet er spesielt tilrettelagt for lesing på mobil og nettbrett, men fungerer også fint på PC eller Mac. Du blar deg enkelt fra side til side ved å sveipe med fingeren eller klikkerpå pilene med musepekeren.

Kanskje har du sett våre digitale temamagasiner om næringsliv, folk i Rakkestad eller elgjakt? Disse har vi fått gode tilbakemeldinger på, og RA3 skal legges på samme format som disse temamagasinene.

RA3 er en digital utgave med en klar start og en klar slutt. Man hopper fra sak til sak i utgaven ved å bla/klikke til siden, og leser hver enkelt sak ved å rulle nedover. Det er kun tilgjengelig for abonnenter, og vil de tre dagene bli publisert til klokka 16.00.

Vi har valgt dette tidspunktet fordi vi ser av statistikken at rakstingene tar seg en tur innom våre nettsider på dette tidspunktet, men avisen kommer selvsagt til å ligge der lett tilgjengelig slik at du kan lese den på det tidspunktet det måtte passe deg.

Følg med

Den daglige nettavisen vil fortsatt være som i dag, så www.r-a.no forblir nettstedet å klikke seg inn på for deg som vil holde deg løpende oppdatert på lokale nyheter, reportasjer, omtaler og debatt.

Her kan du opprette din aID-bruker

Kommentarer til denne saken