– Per i dag har vi bare ni spillere og ønsker oss definitivt flere jenter til laget. I søndagens kamp hadde vi bare med oss én innbytter og på grunn av en skade som oppstod, så måtte alle jentene som var med denne gang spille absolutt hele andre omgang, forteller trenerduoen Marie Syverstad og Betsy Kvalsnes - som dog er veldig fornøyde over jentene sine; både for holdningene sine og det flotte spillet de presterer på banen.

Veldig fin gjeng

– DIL jenter 13 år består av en veldig ivrig og positiv gjeng med jenter som står på både på trening og og i kamp. Jentene er veldig glade for endelig å kunne spille kamper igjen etter en lang corona-pause, skryter Marie Syverstad av jentene.

Medtrener Betsy Kvalsnes skryter samtidig av hvor bra de er til å spille.

– Etter det lange avbrekket, vant jentene åpningskampen sin. Søndag fulgte jentene opp med ikke minst supert forsvarsspill og førte hele kampen mot Vansjø/Svinndal 2 i den nye Knapstadhallen fra begynnelse til slutt og vant 12-10, etter 5-3-ledelse halvveis. Det altså til tross for at jentene ikke hadde noen innbyttere i andre omgang, påpeker hun.

Mange scoret

Noe av de mest positive i kampen mot Vansjø/Svinndal var at så mange av spillerne tegnet seg på scoringslisten. Anna Andreassen Buer ble toppscorer med fire mål - hvorav to på straffe. Videre scoret Maren Jordet tre mål, mens duoen Ingrid Malene Aaserud og Marta Grøtvedt puttet ballen i mål to ganger hver. Tilde Sofie Kraugerud scoret videre ett mål.

Med denne andre strake seieren topper Degernes-jentene sin avdeling i 13-årsklassen.

Det er en fin spredning.

Men ved siden av sportslig suksess og at jentene er en så fin gjeng, så er altså det viktigste nå at laget kan trenge flere spillere i følge trenerne Marie Syverstad og Betsy Kvalsnes.

Lagets neste kamp er for øvrig bortekamp mot Ørje søndag 17. oktober.