Gå til sidens hovedinnhold

Politiet lette etter savnet 15-åring på Hafslund

Artikkelen er over 1 år gammel

Politiet lette tirsdag kveld etter en 15 år gammel gutt som ved 16.30-tiden forsvant fra institusjonen han bor på Hafslund.

(Sarpsborg Arbeiderblad)

SISTE: Like før klokka 21.00 tirsdag kveld ble gutten funnet.

Like før klokka 20.00 meldte Øst politidistrikt på Twitter at en 15 år gammel gutt fra Sarpsborg er savnet fra Sarpsborg, og at politiet av helsemessige årsaker ønsker kontakt med ham.

Vært borte i mange timer

Gutten ble beskrevet å være 170–175 centimeter lang, han har briller, svart skalljakke, hvit og blå badeshorts og joggesko. Ifølge politiet er gutten opprinnelig fra Sri Lanka, og han er savnet fra området Hafslund hovedgård.

Operasjonsleder Finn Håvard Aas i Øst politidistrikt opplyste til Sarpsborg Arbeiderblad like etter klokka 20.00 tirsdag kveld at de fikk inn savnetmeldingen ved 18.30-tiden.

– Da hadde han vært borte i to timer. Nå håper vi at de som eventuelt gjør observasjoner av gutten tar kontakt med politiet på telefonnummer 02800, sier Aas.

Kan utvide søket

Han fortalte at politiet da var aktivt ute og lette etter den 15 år gamle gutten, men utelukket ikke at han kan ha kommet seg til helt andre steder enn Hafslund på de timene han hadde vært borte.

– Politiet er ute og ser etter ham, og det kommer de til å gjøre til han blir funnet. Dersom det drøyer ut i tid, kan det bli aktuelt å utvide søket med frivillige, sier operasjonsleder Finn Håvard Aas til Sarpsborg Arbeiderblad tirsdag kveld.

Like før klokka 21.00 kunne Øst politidistrikt melde følgende på sin Twitter-konto:

– Gutten er til rette, takket være god observasjon fra publikum.