Ga ut nytt album med OnklP og de fjerne slektningene – lørdag er han aktuell under Melodi Grand Prix

AKTUELL: Johan Larsson ga tidligere denne måneden ut albumet "Mornings" med OnkelP og de fjerne slektningene. Lørdag er han med i salen under Melodi Grand Prix-finalen for å se låten sin "Light Me Up" av Nicoline Berg Kaasin.

AKTUELL: Johan Larsson ga tidligere denne måneden ut albumet "Mornings" med OnkelP og de fjerne slektningene. Lørdag er han med i salen under Melodi Grand Prix-finalen for å se låten sin "Light Me Up" av Nicoline Berg Kaasin. Foto:

Johan Larsson fra Rakkestad har med andre ord mange baller i lufta.

DEL

I helgen er Larsson aktuell under årets finale av norske Melodi Grand Prix, som låtskriver for sangen «Light Me Up». Låten fremføres av Nicoline Berg Kaasin.

Tidligere denne måneden ga han ut albumet «Mornings» med OnkelP og de fjerne slektningene. Dette er første del av albumet «Slekta Fyre», som slippes i to deler. Den andre delen «Nattings» blir gitt ut 11. mai. Bandet selv beskriver låtene som hits og svisker jevnt fordelt på begge delene.

«Mornings» inneholder fire spor og er foreløpig kun tilgjengelig digitalt. De som ønsker låtene i fast format må vente til mai. Da blir det ifølge bandet selv slippfest på Loppen i Christiania i København på selveste 17. mai.

Artikkeltags