Ylvis setter Linnekleppen på kartet

MED I NY VIDEO: Her står Bård Ylvisåker majestetisk på toppen av branntårnet på Linnekleppen i forbindelse med deres nye musikkvideo "Truckers Hitch".

MED I NY VIDEO: Her står Bård Ylvisåker majestetisk på toppen av branntårnet på Linnekleppen i forbindelse med deres nye musikkvideo "Truckers Hitch". Foto:

Av
Artikkelen er over 4 år gammel
DEL

Ylvis-brødrene har spilt inn flere scener fra Linnekleppen som er med i deres muligens nye hit "Truckers Hitch".

Lokale seere som i går kveld slo innom sesongåpningen av Ylvis-brødrene sitt live-show, fikk seg kanskje en liten overraskelse da de fikk se brødrenes nye video. Der har nemlig komikerne tatt med flere scener fra branntårnet på Linnekleppen.

- Det var veldig stas og veldig fint. Det var utrolig kjekt å kunne fly rundt med kameraer der. Og det var ekstra stas å snakke med han som var vakt, fortalte brødrene om oppholdet ved Linnekleppen, og henviser så klart til brannvakt Kristoffer Høidal, som selv fortalte til RA tidligere i år at han ikke fikk vite så mye om planene til de elleville Ylvis-brødrene.
- Men de hadde jo med dronekamera og alt mulig, så det må jo ha vært en 8-9 personer der hvertfall, sa Høidal den gangen.
- Produksjonsselskapet tok kontakt med meg for halvannen måned siden, og utrykte interesse for å kunne filme ved og i et slikt tårn. Det kom også en dame hit for å ta noen bilder, fortalte også Høidal i mai.

Høydal fortalte også at han hjalp teamet med å få opp utstyret i pickupen sin, og lot dem ellers rigge til og ordne seg selv.
- De holdt på hele dagen, og var ikke ferdig før langt utpå natta, fortalte han.

10.mai var også brødrene en svipptur innom Rakkestad sentrum under innspillingen, men klarte å snike seg forbi flere personer ettersom det var midt i Grønn Gate-arrangementet den dagen. Der var de blant annet innom Mariannes lunchbar for å få seg noe mat.

Artikkeltags