Dette skjedde mens du sov

Av
Artikkelen er over 4 år gammel
DEL

Sent lørdag kveld ble en 19 år gammel jente anmeldt for å ha brukt falsk legitimasjon for å kommer seg inn på et av utestedene i Fredrikstad sentrum.

Tok tre for tissing

Like etterpå, i timen rundt midnatt, blir hele tre personer anmeldt for å ha urinert på offentlig sted i Hollendergata i Fredrikstad sentrum.

På samme tid ble en ung og beruset kvinne på vist bort fra et av Haldens utesteder av politiet.

Stanset vinglete sjåfør

Litt etter klokken ett fikk politiet melding om en bil som kjørte sørover på E6. Bilen vinglet på sin ferd, og ble etterhvert stanset av en politipatrulje i høyde med Moss Lufthavn Rygge. Deretter måtte sjåføren, en kvinne i 50-årene avlegge nødvendige prøver. Førerkortet hennes ble beslaglagt.

Klokken to natt til lørdag, ble først én, deretter en annen, ung mann bortvist fra Fredrikstad sentrum av politiet. Begge de to var berusede og oppførte seg utagerende, heter det i en kort melding fra Østfold-politiet.

Tok kvelertak på kvinne

I løpet av den påfølgende timen måtte politiet i både Fredrikstad, Halden og Sarpsborg gripe inn overfor utagerende festløver.

I Halden var en mann i 20-årene så kranglete og ugrei, at han ble bortvist av politiet fra utestedet han var på.

I Sarpsborg tok en mann først kvelertak på en kvinne, føt han slo til en annen i ansiktet. Voldsutøveren tilbrakte resten av natten i fyllearresten på Grålum.

Der sitter han sammen med en mann i 20-årene som utmerket seg i Fredrikstad sentrum med oppførsel utenfor et utested som kvalifiserte til anmeldelse for ordensforstyrrelse.

Kjørte i autovernet på E6

Seks minutter over tre fikk Østfold-politiet melding om en bilulykke på E6. I sørgående retning ved Årvoll i Rygge, hadde en bil kjørt i autovernet. Da politiet kom til stedet viste det seg at bilen som kjørte inn i autovernet, var den eneste som var innblandet i ulykken.

Ingen personer kom til skade i sammenstøtet, men E6 ble i en periode stengt i begge sørgående kjørefelt.

Kranglefanter i Fredrikstad

Klokken halv fire oppdager en politipatrulje at tre personer som tidligere natt til søndag hadde blitt bortvist fra Fredrikstad sentrum, fortsatt befant seg der. Første gang hadde de tre egget til slagsmål, og denne oppførselen holdt de frem med da de tre ble sett for andre gang. Dermed ble de anmeldt både for ordensforsyrrelse, samt for å ikke ha etterkommet pålegget om holde seg unna Fredrikstad sentrum.

Artikkeltags