Travel natt for politiet – måtte stenge E6 for å fjerne full mann

Illustrasjonsfoto

Illustrasjonsfoto

Artikkelen er over 1 år gammel

Det har vært en hektisk natt for politiet, med mye fyll og bråk. Julebordsesongen er i gang.

DEL

(Fredriksstad Blad) Klokken 05.38 søndag morgen melder Øst politidistrikt at Eidetunnelen på E6 i Sarpsborg, nordgående løp, er stengt. Dette på grunn av en beruset mann som gikk i veibanen. 10 minutter senere melder de at mannen plukket opp av en patrulje og at tunnelen er åpnet for fri ferdsel igjen.

Klokken 01.31 i natt sjekket en patrulje en dame som lå rett ut ved Konvensjonsgården i Moss. Damen var full og kald. Hun ble kjørt hjem av patruljen.

Ufine mot ansatte

I Fredrikstad ble en beruset mann i 20-årene bortvist fra sentrum klokken 01.46. Politiet forteller at mannen var full og kranglete.

Klokken 01.39 melder politiet om en mann i 20-årene som er anmeldt for urinering på offentlig sted i Sarpsborg. Han ble samtidig bortvist fra sentrum for resten av natten.

Klokken 00:23 ble to godt voksne karer bortvist fra Fredrikstad sentrum etter å ha vært overstadig beruset og ufine mot flere ansatte på et utested.

Også i Skiptvet har politiet rykket ut i natt. Klokken 00.06 meldes det at de har vært på Lund Grendehus etter melding om tilløp til slagsmål i forbindelse med en fest med 30–40 ungdommer. Ingen personer ble skadd. Det meldes at patruljen avsluttet festen i forebyggende øyemed, og at festdeltagerne ble sendt hjem.

Klokken 23:51 ble en kvinnelig bilfører i 60-årene stanset i Moss. Hun blåste til over lovlig verdi og ble anmeldt.

Dukket opp med kjøttøks

Også tidligere på kvelden måtte politiet rykke ut til Moss. Klokken 21.10 kjørte de til en bolig i forbindelse med en nabokonflikt. En mann i 60-årene skal, ifølge politiet, ha dukket opp på døren til naboen, som også er en mann i 60-årene, med en kjøttøks og virket truende.

– Det skal være snakk om en konflikt mellom beboerne. Den mistenkte mannen skal også ha ødelagt en dørklokke på utsiden av huset. Vi fikk raskt kontroll på denne personen, og det foregikk udramatisk, sier operasjonsleder Gisle Sveen til Moss Avis.

Hvorvidt mannen blir pågrepet i forbindelse med hendelsen er foreløpig uklart.

– Vi prøver nå å få kartlagt hva han mente med å trappe opp med kniv på denne måten, så tar vi en videre vurdering, sier operasjonslederen

På samme tid og i samme by, klokken 21.10 i Moss, meldes det også at en mann i 40 årene er blitt pågrepet.

– Vi rykket ut etter melding om at vedkommende raserte en leilighet. Mannen forsøkte å sparke ned en tjenestemann. Ingen kom til skade, opplyser politiet.

Artikkeltags