Torsdag flyttet 12 kjendiser inn på Finnsvika. Kjendisene er:

Lene Elise Bergum fra Hotel Cæsar, Jakten på kjærligheten-Inga Berit Lein, langrennsløper Martine Ek Hagen, jegertvillingene
Johanne og Kristine Thybo-Hansen og Top Model-deltaker Maiken Wahlstrøm Nilsen.

Kunstner Aune Sand, håndballspiller Frank Løke, artist Stian Thorbjørnsen, stylist- og make-up-artist Erlend Elias, Dennis Vareide fra You-Tube-kanalen «PrebzOgDennis» og Stian Sandø som er programleder for Newton.

– Vært et eventyr

Kjendisene kunne ikke fått en bedre værmessig start på oppholdet.

– Det første døgnet har vært et eventyr. Maken til naturperle, sier kunstner Aune Sand som opprinnelig kommer fra Hvaler.

– Å få komme hit og få oppleve moder jord - Guds natur i sin skjønneste prakt - det har vært fantastisk. Dette blir en spennende reise.

 

Små forandringer

Det er ikke gjort de store forandringene ved Finnsvika etter at Farmen 2016 da Laila Lockert hentet i land seieren i Farmen 2016.

Men noen småjusteringer er gjort, blant annet er det bygget et flott drivhus på stedet og dyrene har fått nye innhegninger.

Øve på økekast

Stian Thorbjørnsen, kjent som Staysman, har ingen stor erfaring som bonde. Og et øksekast til ære for HA, viser at dette kanskje ikke blir favorittøvelsen i tvekamp.

– Jeg må øve på øksekast. Det er mye jeg må øve på før tvekamp, ler han.

  • Se video:

– Hva blir styrken din på Farmen Kjendis?

– Å gjøre hjernedøde ting som er fysiske. Grave en grøft som er 100 meter, er jeg god på. Snekre noe avanserte greier, er jeg ikke god på, svarer han.

– Kom «hjem» til Farmen

Hele 1,5 millioner mennesker så Lothepus stikke av med seieren i første utgave av Farmen Kjendis. Reality-serien hadde et snitt på 973.000 seere.

Nå håper selvsagt TV2 at kjendisenes gjøren og laden i Finnsvika på Kornsjø skal bli en like stor suksess som forrige gang.

– Vi nullstiller oss fullstendig. Dette er et nytt prosjekt som kommer til å bli veldig bra, sier programleder Gaute Grøtta Grav som synes det er flott å være tilbake på Finnsvika.

– Dette er som å komme hjem, sier han til Halden Arbeiderblad.