Én person omkom i front mot front-ulykke

Front mot front-ulykken inntraff ved Gjulem torsdag formiddag.

Front mot front-ulykken inntraff ved Gjulem torsdag formiddag. Foto:

Av
Artikkelen er over 2 år gammel

En kvinne fra Halden er bekreftet omkommet etter en front mot front ulykke mellom personbil og lastebil ved Gjulem torsdag formiddag.

DEL

- Vi har hatt en møteulykke med dødelig utfall. Politiet fikk melding klokken 9.35. Luftambulanse var på stedet, men føreren av personbilen ble erklært død på stedet, opplyser innsatsleder Aina Mykland til Rakkestad Avis.

Den omkomne skal være fra Halden-området opplyser operasjonsleder Paul Horne i Øst politidistrikt, avdeling Østfold, til Smaalenenes Avis.

Det opplyses etter at pårørende er varslet at det var en kvinne i 60-årene.

Det var et utenlandsk vogntog som var innblandet i møteulykken på riksvei 22. Føreren av vogntoget kom fysisk uskadd fra ulykken, men var preget av ulykken og ble tatt hånd om av helsepersonell.

Årsaken til sammenstøtet er ikke kjent.

Det ble lange køer på hver side av ulykkesstedet før trafikken etterhvert ble dirigert vekk fra riksvei 22 via Gjulemveien, Kåenveien og Johns C. Liens gate. Veien var stengt noen timer til ulykkeskommisjonen fra Statens vegvesen og krimteknisk fra politiet hadde fått foretatt undersøkelser for å finne ut av hva som har skjedd.

Artikkeltags