Andre ulykke på kort tid - barn involvert i kollisjon på Heiaveien

Smal vei: To biler kolliderte ved Vesterbybruene etter at trafikken fra riksvei 22 ble omdirigert om Heiaveien. Foto: Bjørn Badowski.

Smal vei: To biler kolliderte ved Vesterbybruene etter at trafikken fra riksvei 22 ble omdirigert om Heiaveien. Foto: Bjørn Badowski.

Artikkelen er over 1 år gammel

To biler har kollidert på Heiaveien. To barn og en voksen sendt til legevakt.

DEL

Ambulanse melder om mindre personskader etter at to biler kolliderte på Heiaveien i Eidsberg. Kollisjonen skjedde på Vesterbybruene mellom Berg ved riksvei 22 og Heia stasjon. Det skriver politiet i Øst på twitter lørdag kveld.

Fire pasienter er betegnet som lettere skadet. Airbag på den ene bilen er utløst. Bergingsbil er undervegs. Ulykken skjedd på ei smal bru.

Veien ble benyttet som omkjøringsvei etter den alvorlige ulykken på riksvei 22 lørdag ettermiddag, og det er følgelig store trafikale utfordringer på stedet. 

Operasjonsleder Kari Monsen opplyser til Smaalenenes Avis at bergingsbilen nå har tatt med seg begge personbiler. Ulykken skjedde på ei bru der det ikke var plass til to biler. En bil var allerede på brua da den så en bil komme i høy hastighet, og føreren av bilen på brua forsøkte å bremse ned. I den møtende bilen var det tre personer, en voksen og to barn. Ifølge vitner hadde denne sjåføren uforsvarlig høy hastighet på den smale og uoversiktlige veien. Alle tre er nå tatt med til legevakten for en sjekk.

Alle de involverte er lokale, opplyser Monsen.

Politiet informerer om at veien nå er ryddet og åpnet for trafikk.

Tommy Kopperud Warhen i Veidrift AS er på vei til stedet og kan informere om at det er oljesøl i veien og en spylebil er tilkalt for fjerning av olje.

Indre Østfold brannvesen meldte inn ulykken på Twitter klokken 17.42.

Artikkeltags