Gå til sidens hovedinnhold

Erkjenner væpnet ran av Shell-stasjon i Fredrikstad sentrum

Artikkelen er over 3 år gammel

En mann i slutten av 20-årene er arrestert etter at han truet til seg penger med en pistol ved Shell-stasjonen i St. Croix-krysset natt til torsdag. Senere forsøkte han også å bryte seg inn i en Joker-butikk i Lislebyveien.

(Fredriksstad Blad)

Det var like etter midnatt natt til torsdag at politiet fikk melding om væpnet ran ved bensinstasjonen i Fredrikstad sentrum. Mannen brukte en pistol i ranet.

En mann kom inn og truet den ene på jobb med en pistol og forlangte alle pengene. Han fikk med seg et mindre beløp og forsvant ut.

 

Klokka 02.27 meldte politiet på Twitter at de hadde pågrepet en mistenkt mann etter at han hadde forsøkt å bryte seg inn i en Joker-forretning i Fredrikstad. Mannen var i besittelse av en pistol.

Video: Andreas Utberg/Utrykningsnytt

 

Politiet sier at den pågrepne mannen har erkjent både ranet av Shell-stasjonen og innbruddsforsøket i Joker-butikken.

– Han innrømmer å ha stått bak både ranet og innbruddet. Mannen er ikke kjent for oss fra før av, sier krimsjef Rune Albertsen i Fredrikstad-politiet.

Mannen fremsto som ruset da han ble pågrepet.

– Han har ikke forklart så mye annet enn at han erkjenner at det er han som sto bak. Han har i tillegg forklart hvor han gjemte ranspengene.

Raneren fikk imidlertid ikke med seg mye penger.

– Det var et svært beskjedent utbytte. Det er snakk om noen hundrelapper, sier Albertsen.

– Holder åpent som vanlig

Han ble pågrepet i nærheten Joker-butikken der han forsøkte å begå et innbrudd. Da var han i besittelse av en pistol.

– Han er avhørt torsdag formiddag, og det vil bli vurdert varetektsfengsling, sier Rune Albertsen.

Shell-stasjonen holdt åpent som vanlig etter hendelsen natt til torsdag. Den ansatte skal ikke ha blitt fysisk skadet i forbindelse med ranet.

– Det står etter forholdene bra til med personen, men det er klart det er en påkjenning å bli utsatt for en slik hendelse, opplyser politiet.

 

Kommentarer til denne saken