Vil ha med rakstinger på sykkeltur for kreftsaken

Kreftsaken: Tone Helstad Glomsrud, Even Sørensen, Arne Gjulem og Arne Martinius Gjulem håper å få med seg mange til å sykle i Sarpsborg til inntekt for Kreftforeningen.

Kreftsaken: Tone Helstad Glomsrud, Even Sørensen, Arne Gjulem og Arne Martinius Gjulem håper å få med seg mange til å sykle i Sarpsborg til inntekt for Kreftforeningen.

Artikkelen er over 2 år gammel

Rakkestad Sykkelklubb sykler for kreftsaken og inviterer med seg rakstingene på Granfondo Don Pedro i Sarpsborg. Nå utfordres de lokale bedriftene til å bidra.

DEL

– Rakkestad sykkelklubb ønsker å ta i et tak for kreftsaken. Vi ønsker å få med så mange som mulig til å bli med å sykle i Sarpsborg den 9 september, sier leder Even Sørensen i Rakkestad Sykkelklubb.

– Hvis noen synes 17,5 km er for langt kan de trene gratis på spinningtimene våre fram til 9. september, tilbyr Arne Gjulem i Family Sports Club.

Det er tidligere toppsyklist Dag Erik Pedersen og hans kone Ania Veliz som står bak «Granfondo Don Pedro». Nå kommer det til Sarpsborg for første gang. Alle inntektene går uavkortet til Kreftforeningen.

Sosialt

– Dette er et sosialt tiltak hvor vi får vist fram sykkelklubben, og samtidig støtter en viktig sak. Vi har vel alle mistet noen i kreft. Det er godt å vite at man kan gjøre noe, sier Tone Helstad Glomsrud.

– Man trenger ikke å ha proffutstyr for å delta. Man kan sykle i det tøyet man vil, og man kan komme med en gammel sykkel eller elsykkel, sier Sørensen.

Arrangementet består av tre distanser. Det er en barneløype på 2 km, en løype på 17,5 km og en på 55 km. Rakkestad sykkelklubb ønsker å invitere rakstingene til å sykle 17,5 km.

– Dette er en sykkeltur, ikke et ritt med tidtaking. Vi vil ha med alle på tur for kreftsaken, poengterer Arne Gjulem.

Gratiskonsert med D.D.E.

– Vi ordner med fellestransport for dem som ønsker det fra Rakkestad og hjem igjen. Det blir afterbike på torget i Sarpsborg for de påmeldte etterpå med blant annet D.D.E konsert, opplyser Even Sørensen.

Sponsorer

De utfordrer næringslivet gjennom Rakkestad Næringsråd til å sponse.

– Bedriftene kan gi en sum til busstransporten. Eventuelt kan de også betale deltakeravgiften for sine ansatte og sende dem på tur med oss, foreslår Gjulem.

Han viser til at det blir lagt ut utfyllende informasjon på Rakkestad sykkelklubb sin facebookside.

Blir det mere penger enn det man trenger til buss, så går resten uavkortet til kreftsaken lover de.

Artikkeltags