Slik var natten for politiet

Artikkelen er over 1 år gammel

Politiet melder om en natt innenfor normalen. – Julebordsesongen er i gang, sier operasjonsleder Finn Håvard Aas.

DEL

(Fredriksstad Blad) Like etter midnatt fikk politiet i Fredrikstad den første meldingen om klager fra Quality hotell. En utagerende og beruset mann i 30-årene klarte ikke å oppføre seg. Mannen fikk beskjed av politiet om å gå på rommet sitt og legge seg.

Men like etter fikk de ny melding om at mannen tydeligvis ikke hadde oppfattet meldingen.

– Han burde naturligvis lyttet til oss første gang. Da vi kom tilbake ble mannen innbrakt i arresten. Vi fant også noe narkotika på ham, sier operasjonsleder til FB søndag morgen.

Bare minutter etter kom det en melding om urinering på offentlig sted. Dette var på Stortorvet i Fredrikstad. Mannen i 20-årene ble bortvist fra stedet.

I nabobyen Sarpsborg ble en mann i 20-årene bortvist fra sentrum på grunn av beruselse og ordensforstyrrelse like etter klokken 01.00.

Bråkmakere bortvist og innbrakt

Klokken 01.15 oppstår det slåssing på et sted i Storgata i Fredrikstad, og politiet kommer til og får kontroll.

– Det var flere bråkmakere, og en godt beruset mann ble innbrakt. Like etter blusset situasjonen opp igjen, og vi måtte på nytt gripe inn. Det er uvisst hva som er bakgrunnen for krangelen. Det endte med en innbrakt og to bortviste. Alle var menn i 20-30-årene.

Klokken 01.45 ble en mann i tenårene anmeldt for bæring av kniv på offentlig sted i Fredrikstad.

Og i Moss ble en mann i 20-årene bortvist fra Tivoli Amfi for ordensforstyrrelse klokken 02.00.

Ny slåsskamp

Like etter ble en mann i 20-årene, som ble påtruffet i gågata i Fredrikstad klokken 02.20, anmeldt for besittelse av narkotika.

Klokken 02.45 ble en mann i slutten av tenårene og en mann i slutten av 20-årene, som var overstadig beruset og blandet seg i politiets arbeid, bortvist fra sentrum.

– Klokken 03.14 rykket vi på ny ut til slåsskamp i Storgata. Vi kom kjapt til stedet, og alle de tre involverte ble bortvist fra sentrum. Alle var menn i 20-årene, sier operasjonsleder.

Artikkeltags