Flere utforkjøringer i løpet av natten

Artikkelen er over 2 år gammel

Det vanskelige føret ga politiet i Østfold noen oppdrag i natt, men ellers har det vært rolig siste helgen i januar.

DEL

(Fredriksstad Blad) Sent lørdag kveld kom nedbøren som var varslet før helga. Først som regn, men deretter som snø mange steder. Det førte til vanskelige kjøreforhold flere steder i distriktet, og politiet melder at de har hatt noen oppdrag i løpet av natten.

– Det har vært utforkjøringer i både Sarpsborg, Rakkestad, Moss og Halden i løpet av natten, men ingen i Fredrikstad, sier operasjonsleder Bjørge Haugen når Fredriksstad Blad snakker med han søndag morgen.

Ifølge politiloggen skal en bil ha kjørt i autovernet på E6 ved Kalnes klokken 23.15 i natt. Fire timer senere ble en mann i 20-årene en anmeldt etter å ha kjørt i ruspåvirket tilstand. Han skal ha forårsaket et mindre uhell på Årum. Ingen av utforkjøringene som politiet har fått melding om i natt har ført til personskader.

Flere valgte å ta turen ut den siste lørdagen denne måneden, og de fleste har klart å oppføre seg på byen, men noen har fått tilbringe natten i drukkenskapsarresten. En mann i 50-årene ble satt i arresten etter å ha oppført seg kranglete og aggressiv i beruset tilstand i Råde. I Sarpsborg ble en mann i 40-årene satt inn etter å ha vært kranglete og ufin mot sine omgivelser. Han ble også anmeldt.

I Fredrikstad var det like før klokken 02.30 i natt et slagsmål i sentrum. En mann i 20-årene ble anmeldt for sin deltagelse, og satt i drukkenskapsarresten.

– Utover dette har det vært en rolig natt på byen, avslutter operasjonslederen.

Artikkeltags