Gå til sidens hovedinnhold

Dette skjedde i Østfold mens du sov

Artikkelen er over 3 år gammel

Bortvisninger, krangling med dørvakter og et forsvinningsnummer. Politiet melder om en rolig natt til nyttårsaften.

(Fredriksstad Blad)

Operasjonssentralen for politiet i Østfold melder om en rolig natt til nyttårsaften, uten de helt store hendelsene på byen. Likevel har enkelte som har vært på byen skapt problemer.

– Vi har hatt en del av det vanlige, med noen bortvisninger her og der. Det har vært en fredelig natt til søndag. Folk har nok roet det litt ned før de skal ut og feire i kveld, sier operasjonsleder Paul Horne.

Sarpsborg

02.00:

En dement mann ble i løpet av natten meldt savnet fra Borgen sykehjem. Før forsvinningsnummeret ble 65-åringen sist observert rundt to-tiden i natt, meldte politiet på Twitter. Like før klokken seks på morgenen kunne politiet bekrefte at mannen var kommet til rette igjen.

– Det er ikke alltid demente har så god oversikt over hva som er dag og natt. Plutselig finner de på at de skal gå tur midt på natten, sier Horne.

06.27: Politiet melder om en brann i en bolig i Klevaveien på Greåker. Boligen var overtent da brannvesenet kom til stedet.

Halden

01.21:

Mann i 30-årene ble bortvist fra Halden sentrum etter å ha eglet opp til bråk ved Kongens Brygge.

01.56:

Mann i 40-årene anmeldes for legemskrenkelse etter å ha vært i slagsmål på et serveringssted i Halden sentrum.

Fredrikstad

01.37: To menn i tjueårene ble bortvist fra et serveringssted i Storgata i Fredrikstad. Etter å ha kranglet og vært i klammeri med vaktene på stedet, melder politiet.

01.48: Mann i tenårene anmeldt for kjøring med bil uten gyldig førerkort i Lislebyveien i Fredrikstad.

02.34: En mann i 30-årene ble bortvist fra Fredrikstad sentrum etter å ha bråket med vaktene på et serveringssted i Storgata i Fredrikstad.

Hvaler:

02.39: Politiet melder om et trafikkuhell, hvor en bil kjørte av veien på Asmaløy. Det var to personer i bilen som ble lettere skadet. De to ble tatt hånd om av ambulanse på stedet.

Kommentarer til denne saken