Politiloggen: Fyll og slåssing preget lørdagsnatten

Politiet i øst melder om flere hendelsen med fyll og slåssing i Østfoldbyene natt til søndag.

DEL

(Fredriksstad Blad) Mysen klokken 20.36: To polakker har havnet i slåsskamp og begge er skadet i ansiktet. Den ene skal ha blitt kastet ned av en balkong. Muligens også benyttet kniv. Senere på kvelden melder politiet at mann i slutten av 20-årene er pågrepet og satt i arresten. Han er siktet for trusler med kniv og voldsutøvelse. Fornærmede er ikke alvorlig skadet. Siktede hoppet selv ned fra verandaen. Altså ingen som har blitt kastet ned.

Fredrikstad klokken 00.04:  Politiet fikk melding om feststøy på en adresse på Gressvik. Politiet på stedet og avsluttet festen.

Halden klokken 01.05: En mann i 30 årene er anmeldt for promillekjøring. Nødvendige prøver er sikret og førerkortet er tatt i beslag.

Fredrikstad klokken 01.06: En beruset mann i 30 årene blir bortvist fra sentrum. Han kranglet på et utested i Storgata.

Halden klokken 01.10: Mann i 20-årene bortvist fra sentrum pga. utagering.

Sarpsborg klokken 01.20: En 19 år gammel mann er pågrepet for voldsutøvelse mot en annen 19 åring i Bryggeriveien. Fornærmede er kjørt til Kalnes i ambulanse med hodeskader, og var ved bevissthet. Det var vitner til hendelsen.

Halden klokken 01.21: En beruset mann i 40 årene er anmeldt for å ha slått til en dørvakt på et utested i sentrum. Bortvist fra stedet.

Fredrikstad klokken 01.29: En beruset mann i 30 årene er bortvist fra et utested i Storgata. Kranglete og til sjenanse.

Fredrikstad klokken 01.54:  En mann er innbrakt etter at han var full og kranglete. Han nektet å oppgi personalia, forulempet og truet politiet, samt sparket i politibilen.

Fredrikstad klokken 02.07:  Ved hjelp av vektere fikk politiet kontroll på en mann som knuste en rute på en butikk i sentrum. Mannen måtte selv til legevakten for å sy da han skadet seg under hendelsen. Han er anmeldt for forholdet og ble bortvist fra sentrum resten av natta.

Fredrikstad klokken 02.21: En beruset mann i 40 årene bortvist fra sentrum pga. ordensforstyrrelse. Kranglet med vakter på et utested.

Sarpsborg klokken 02.09: En beruset mann i 40 årene ble bortvist fra sentrum resten av natten. Kranglete og til sjenanse.

Fredrikstad klokken 02.49: En beruset mann i 30 årene er innbrakt fra sentrum. Satt i drukkenskapsarrest og blir anmeldt for forulemping av tjenestemennene, trusler mot tjenestemennene og besittelse av noe hasj. Nektet også å etterkomme pålegg som ble gitt.

Artikkeltags