Gå til sidens hovedinnhold

Du som leser Rakkestad Avis på mobil har bidratt til opplagsøkning

Artikkelen er over 3 år gammel

2018 har vært og er fortsatt et veldig spennende år for Rakkestad Avis. Lokalavisen i hjertet av Østfold gjorde et av de største veivalgene i avisens 118 års lange historie. Med folkets endrede medievaner satset vi digitalt: På nett har vi daglige oppdateringer sju dager i uka og deretter samlet i en papiravis i uka. På den måten sikrer vi lokaljournalistikken for rakstingene i framtiden.

Vi hadde aldri gjort det hvis vi ikke hadde god tro på at det var det riktige å gjøre. Likevel skal vi ikke underkjenne at vi har vært spente.

I dag fikk vi fasiten i hånd – opplagstallene. Det viser at Rakkestad Avis har et opplag på 2.400, og øker med 20 fra i fjor.

Først og fremst er det dere som akkurat nå sitter med mobilen i hånden og leser dette som har gitt det bidraget. Den store økningen finner vi blant mobilleserne, og de kompenserer for en ørliten tilbakegang på papir og pc. Vi merker oss også at vi har en marginal pluss blant e-avis-leserne.

Vi må tilføye at det fra i år er nye beregningsmåter som skiller seg fra tidligere år, og som dermed gjør direkte sammenligninger vanskelige.

Uansett: Vi takker hjerteligst for alle dere som fortsatt følger oss, uansett plattform, og vet at vi må jobbe hardt videre for å engasjere og berøre våre lesere.

Lokalavisen lages for våre lesere, men kan aldri bli god uten deres hjelp. Husk å gi oss tips dersom du vet om noe eller noen som er av interesse!

På forhånd takk!

Kommentarer til denne saken