Martin er TV2-vikar

GJESTEKOMIKER: Martin Beyer-Olsen skal i tre episoder av ?Torsdag kveld fra Nydalen? være vikarierende komiker for Morten Ramm. Han vil finne veien til tv-skjermen allerede under sesongpremieren torsdag. (Arkivfoto)

GJESTEKOMIKER: Martin Beyer-Olsen skal i tre episoder av ?Torsdag kveld fra Nydalen? være vikarierende komiker for Morten Ramm. Han vil finne veien til tv-skjermen allerede under sesongpremieren torsdag. (Arkivfoto) Foto:

Artikkelen er over 6 år gammel

Martin Beyer Olsen stepper inn som vikar for Morten Ramm

DEL

Torsdag starter en ny sesong av ”Torsdag kveld fra Nydalen” med ingen ringere enn Martin Beyer-Olsen (32) som gjestekomiker.

Det prisbelønte tv2-programmet har hentet inn tre vikarer til den kommende sesongen, som følge av at Morten Ramm i fjor valgte å forlate den populære gjengen. Martin Beyer-Olsen åpner ballet torsdag, og vil bli se tre torsdager fremover i beste sendetid.

Spent debutant

I fjor var det store gjennombruddsåret for Martin Beyer-Olsen. Han debuterte på stand up-scenen til stor suksess, var utskremt reporter for TVNorges ”Roast fra Chat Noir”, en av nissene i Espen Eckbos julekalender og nominert til Komiprisen 2011 som ”årets gjennombrudd”.

Mange jern i ilden med andre ord, og dette året ser ikke ut til å være noe unntak. I januar arrangerte han humorfestivalen ”Crap åppå Park”, mens han i kveld har sin første studiosending som gjestekomiker i ”Torsdag kveld fra Nydalen”. I morgen ser du resultatet på TV2.

- Har du premierenerver?

- Ja eller nei. Jeg har ikke nerver, men jeg er naturligvis veldig spent, smiler han.

Nye karakterer

Beyer-Olsen er første gjestekomiker til å innta tv-skjermen av i alt tre vikarer denne sesongen. De øvrige vikarene er P3-kollega Kristine Riis og ”Erobreren”-skuespiller Jakob Oftebro. I tillegg kommer Sigrid Bonde Tusvik tilbake, som vikar for Henriette Steenstrup som er ute i fødselspremisjon.

Nydalen-gjengen røper også at det vil komme flere nye karakterer i den kommende sesongen. Blant annet spiller de inn en ny sesong av Ingen Grenser, med Jon Brungodt som Lars Monsen, og deltakere med sosiale handikap.

Beyer-Olsen forteller at han har skrevet de fleste av sine egne sketsjer selv, men ønsker ikke å avsløre noe før premieren.

Artikkeltags