En inngjerdet ulv, ny butikkeier og kyllingfileter i veibanen fikk flest klikk i 2017

Her er ulven fanget inne i innhegningen tirsdag kveldf. Den skal ha tatt minst to sau på stedet.

Her er ulven fanget inne i innhegningen tirsdag kveldf. Den skal ha tatt minst to sau på stedet. Foto:

Artikkelen er over 2 år gammel
DEL

MEST LEST 2017:  Den absolutt mest leste saken på r-a.no i året som gikk var nyheten om ulven, som hadde forvillet seg inn i saueinnhengningen i Degernes. Ulven skal ha kommet seg innenfor strømgjerdet og tatt to sau, men klarte aldri å finne veien ut. Det førte til at flere skuelystne samlet seg utenfor gjerdene og fikk et nær opplevelse med rovdyret. Ulven fikk omsider slippe fri, og Fylkesmannen ga sitt avslag på fellingstillatelse. Over 10.520 klikket seg inn på saken som ble publisert i august i fjor.

Nest øverst på listen var nyheten om vogntoget som veltet på riksvei 111 med flere tonn kyllingfilet spredd i veibanen. Uhellet skjedde ved Knatterudhellinga og førte til lange køer og mange timer med opprydding.

Den mest leste av våre plussede saker i året som gikk, var "Takknemlig for den store tilliten". Kristin Kirkeng sto fram som den nye eieren av klesforretningen Retro, som hun tok over etter sin nære venninne Torun Bråthens bortgang. I september i fjor ble hun ny eier av klesbutikken.

Fastlege Espen Storeheier sitt farvel med Rakkestad legesenter er den nest mest leste plussede saken etterfulgt av Ole-Johnny Isebakkes i Rakkestad Containerservice AS sine reaksjoner på den nye renovasjonsløsningen og bildeserie fra den store bygdefesten i Rakkestadhallen.

Her er de mest leste plussede sakene i 2017 som gikk:

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken