Kom på folkemøte og se politikerne i dueller

Her kan du få stille politikerne dine egne spørsmål om akkurat hva du lurer på.

DEL

Mandag kveld blir det folkemøte med Rakkestads ordførerkandidater. Folkemøtet holdes i festsalen i Rakkestad kulturhus kl. 19.00. Arrangør er Rakkestad Avis i samarbeid med Rakkestad kommune.

Les også: Vi stilte 10 spørsmål – dette svarte politikerne

Debattleder Trond Øyvind Karterud, kjent fra NRK Østfold, har lagt opp til et meget publikumsvennlig konsept. Politikerne skal debattere to og to. Hvert parti får en politiker de vil utfordre. I tillegg kan publikum få utfordre politikerne. Det skjer ved at de som har spørsmål legger navnet sitt i en hatt når de kommer. Vi trekker et navn, publikum får lov å spørre OG bestemme hvilke to politikere som skal ta den debatten. Lengden på hver duell: 5 minutter.

Dette er ordførerkandidatene som som kommer til debatt: Knut-Magne Bjørnstad (Ap), Iselin Bjørnstad (KrF), Karoline Fjeldstad (Sp), Espen Storeheier (H) og Hans Jørgen Fagereng (FrP). Barbro Urke kunne ikke stille for MDG, og jobber med en stedfortreder.

Det blir en kveld med debatter om enkeltsaker, og både politikere og publikum får muligheten til å bestemme hva som skal bli debattert: Eiendomsskatt, vedlikehold av kommunale bygninger og veier, miljø, utbygging nytt sykehjem, oppvekstvilkår, kollektivtrafikk og bredbåndsdekning.

NB! I papiravisen var tidspunktet satt til kl. 18.00. Dette er flyttet til 19.00.


Artikkeltags